Om oss | Delicatessen

Delicatessen er et sted for alle

Et sted man drar til for å tilbringe kvalitetstid med familien, venner og kolleger, eller bare for å nyte et glass vin og nye smaker i baren. Et sted for alle anledninger hvor den vennlige atmosfæren står i fokus – intim og sosial, men likevel profesjonell.

Kort fortalt, et sted som gir deg følelsen av å komme hjem.

Det hele startet på Grünerløkka i Oslo i 1999. Rodrigo Belda hadde en idé om å feste sine røtter fra det spanske kjøkkenet på̊ norsk jord, og med en god dose hardt arbeid, og ektefølt lidenskap, gjorde han drøm til virkelighet. I dag, hele 20 år senere, er konseptet blitt utvidet med flere suksessfulle Delicatessen-restauranter i Norge.

Vår store lidenskap er å gi deg de beste lokale råvarene i kombinasjon med den beste maten og fineste vinen fra Spania. Galisisk sjømat med en frisk Albariño, spekemat med en tørr Manzanilla, et glass tradisjonell Rioja eller en sprudlende Cava. Variasjonene er uendelige.

Som Norges første tapasbar har Delicatessen lang erfaring med å finne de beste råvarene Spania har å tilby. Vi har blant annet introdusert nye spanske smaker slik som Pimientos de Padron, Iberico-kjøtt og den søte tomaten Kumato for det norske markedet.

Kvalitet er kjernen hos oss, og Rodrigo passer på at vi alltid holder høyeste klasse. Dette, sammen med et engasjert personale og vennlig atmosfære, gjør Delicatessen til en unik opplevelse for alle våre kunder.

Publisert: 25. juli 2022

Tapas – matretter hentet fra spanske tradisjoner

Tapas er et måltid bestående av en rekke forskjellige spanske småretter – ofte fingermat, og Les mer

Publisert: 18. juli 2022

Oppskrifter på spanske kjøttboller fra Delicatessen

Spanske kjøttboller er en tapasklassiker som faller godt i smak på middagsbordet, og som du Les mer

Publisert: 27. mai 2022

Tapas byr på en mengde vegetariske retter

Fordi et tapasmåltid består av så mange forskjellige retter, er det nesten garantert at det Les mer

Publisert: 8. mai 2022

Komplementer tapasmåltidet med riktig og god drikke

Et tapasmåltid består typisk av en mengde ulike retter som er satt sammen av en Les mer

Publisert: 3. mai 2022

Bestill catering til 17. mai

Vår cateringavdeling i Oslo vil som vanlig tilby både grillmeny og matkasse til 17. mai Les mer

Publisert: 22. mars 2022

Vega Sicilia Masterclass på Delicatessen Aker Brygge

DESSVERRE AVLYST   Vega Sicilia er et velkjent navn for de fleste med en interesse Les mer

Publisert: 18. mars 2022

Cevichekurs på Aymara Peru

Vår kjære, peruanske søsterrestaurant Aymara holder endelig sitt første cevichekurs etter et lengre pandemi-opphold. Bli Les mer

Publisert: 17. mars 2022

Corpinnat Masterclass på Delicatessen Bodø

Tirsdag 29. mars får Delicatessen Bodø besøk av kongen av Corpinnat – Toni fra den Les mer

Publisert: 4. mars 2022

Forsinket julebord – for deg som ikke rakk, fikk avlyst eller glemte å booke

Julebordsesongen ble ikke som ventet i 2021 heller. Mange restauranter stengte, bordbestillinger ble kansellert og Les mer

Publisert: 27. januar 2022

Romantisk cavasmaking på Valentinsdagen

Sammen med Aperitif inviterer Delicatessen Fredrikstad til en romantisk cavasmaking med 5-retters middag mandag 14. Les mer

Publisert: 26. mars 2021

Delicatessen Bodø: Påskekasse

Prøv vår eksklusive påske-matkasse som passer perfekt til feiringen. Ta med på hytten, eller lag Les mer

Publisert: 25. januar 2021

Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Vi er glade for at vi kan tilby spanske retter fra Delicatessen som kan hentes Les mer

Publisert: 22. januar 2021

Spansk matkasse fra Delicatessen Bodø

I tillegg til at du kan nyte smakfull tapas i restauranten, kan du også bestille Les mer

Publisert: 2. desember 2020

Velkommen til søndagsbrunsj hos Delicatessen Bodø

Hver søndag byr vi på deilig brunsj med spennende pintxos-retter hentet fra Baskerland, og ekte Les mer

Publisert: 11. februar 2020

Nå tar vi imot bordreservasjoner på Grünerløkka

Med en plan om å gå ut og spise, forstår vi at man ønsker å Les mer

Publisert: 6. februar 2020

Delicatessen Aker Brygge arrangerer Winemakers Dinner

Delicatessen har gleden av å invitere deg til Winemakers Dinner i restauranten vår på Aker Les mer

Publisert: 7. oktober 2019

Delicatessen Fredrikstad arrangerer Winemaker’s Dinner

Den 16. oktober har Delicatessen i Fredrikstad gleden av å invitere deg til «Winemaker’s Dinner» Les mer

Publisert: 18. juni 2019

Concept Restaurants samarbeider med Right To Play

Delicatessen er glade og stolte over å være en samarbeidspartner og bidragsyter for Right To Les mer

Publisert: 31. mai 2019

Delicatessen Fredrikstad har fått ny meny

Tidligere denne uken lanserte restauranten vår i Fredrikstad en helt ny meny. Menyen består av Les mer

Publisert: 29. april 2019

Feir nasjonaldagen med oss

Delicatessen-restaurantene holder som vanlig åpent på 17. mai, og vi står klare til å servere Les mer

Publisert: 19. mars 2019

Delicatessen åpner ny restaurant i Fredrikstad

Etter lang fartstid med tre restauranter i Oslo, er vi i Delicatessen stolte over at Les mer

Publisert: 11. januar 2019

Cuatro Manos – Gjestespill på Delicatessen Aker Brygge

Cuatro Manos – et gjestespill-konsept fra to profilerte kokker fra Madrid. Den 4. og 5. Les mer

Publisert: 9. november 2018

Anmeldelse i Dagbladet

Dagbladets anmeldere Robinson og Fredag har vært på besøk på Delicatessen Aker Brygge, og var Les mer