Om oss

Delicatessen er et sted for alle

Et sted man drar til for å tilbringe kvalitetstid med familien, venner og kolleger, eller bare for å nyte et glass vin og nye smaker i baren. Et sted for alle anledninger hvor den vennlige atmosfæren står i fokus – intim og sosial, men likevel profesjonell.

Kort fortalt, et sted som gir deg følelsen av å komme hjem.

Det hele startet på Grünerløkka i Oslo i 1999. Rodrigo Belda hadde en idé om å feste sine røtter fra det spanske kjøkkenet på̊ norsk jord, og med en god dose hardt arbeid, og ektefølt lidenskap, gjorde han drøm til virkelighet. I dag, hele 20 år senere, er konseptet blitt utvidet med flere suksessfulle Delicatessen-restauranter i Norge.

Vår store lidenskap er å gi deg de beste lokale råvarene i kombinasjon med den beste maten og fineste vinen fra Spania. Galisisk sjømat med en frisk Albariño, spekemat med en tørr Manzanilla, et glass tradisjonell Rioja eller en sprudlende Cava. Variasjonene er uendelige.

Som Norges første tapasbar har Delicatessen lang erfaring med å finne de beste råvarene Spania har å tilby. Vi har blant annet introdusert nye spanske smaker slik som Pimientos de Padron, Iberico-kjøtt og den søte tomaten Kumato for det norske markedet.

Kvalitet er kjernen hos oss, og Rodrigo passer på at vi alltid holder høyeste klasse. Dette, sammen med et engasjert personale og vennlig atmosfære, gjør Delicatessen til en unik opplevelse for alle våre kunder.