Selskap og chambre séparée

Vi har kapasitet til å ta imot større grupper og selskaper på flere av Delicatessen-restaurantene våre i Oslo, Fredrikstad og Bodø – samt søsterrestauranten Aymara ved Solli plass i Oslo. Avhengig av hvilken restaurant dere ønsker, kan vi ta imot grupper på alt fra 6 til 60 personer. Nedenfor er en oversikt hva hver av restaurantene våre kan tilby for større grupper.

Selskap og chambre séparée på Delicatessen Aker Brygge

På Delicatessen Aker Brygge tar vi imot reservasjoner for grupper på 7–60 personer. Her har restauranten vår også et flott chambre séparée som er godt egnet for større grupper på inntil 26 gjester med en tilhørende satt meny. Selskapsmenyen er fra 475,- per person, og er satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 10 personer eller vårt chambre séparée, kan du sende en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Majorstuen

På Delicatessen Majorstuen tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 12 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 475,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 8 personer, kan du sende en e-post til majorstuen@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Grünerløkka

På Delicatessen Grünerløkka tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. Send oss gjerne en henvendelse til grunerlokka@delicatessen.no, dersom du lurer på noe.

Selskap på Delicatessen Fredrikstad

På Delicatessen Fredrikstad tar vi imot reservasjoner for grupper fra 6 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 10 personer, kan du sende en e-post til fredrikstad@delicatessen.no.

For større grupper, samarbeider vi med Litteraturhuset om mat- og drikkeservering.

Selskap på Delicatessen Bodø

På Delicatessen Bodø tar vi imot reservasjoner for grupper fra 8 til 60 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 445,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 8 personer, kan du sende en e-post til bodo@delicatessen.no.

Selskap på Aymara

På Delicatessen sin søsterrestaurant Aymara tar vi imot alt fra store til små grupper. Her har vi både et chambre séparée – La Cueva – og et bord rett ved kjøkkenet hvor du kan få personlig servering av kokkene. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 595,- per person bestående av en fin miks av peruansk tapas, hvor ceviche står i fokus. Vil du bestille bordet ved kjøkkenet tilbyr vi en Chef’s Table-meny fra 895,-, hvor du blir servert deler av menyen av kokkene. For å reservere bord til selskaper over 7 personer, kan du sende en e-post til booking@aymara.no.

Chambre séparée på Aker Brygge

Har dere lyst til å sitte for dere selv i restauranten?

Delicatessen Aker Brygge tilbyr et flott chambre séparée for dere som ønsker å holde et lukket selskap i restauranten. Det adskilte lokalet egner seg for større grupper på inntil 26 personer, og passer perfekt for spesielle anledninger som bursdagsselskap, utdrikningslag, julebord, konfirmasjon og forretningsmiddag. Ved ønske tilbyr vi også en skjerm til presentasjoner og visninger. I vårt chambre séparée serveres en satt meny bestående av våre mest populære retter, med en blanding av klassisk og moderne tapas med innslag av ukens tapas.

For å reservere vårt chambre séparée til et arrangement, kan du sende oss en e-post med ønsket dato og antall gjester til akerbrygge@delicatessen.no.