Forside > Selskap

Selskap og chambre séparée

Aker BryggeMajorstuenGrünerløkka | Aymara Peru

Vi har kapasitet til å ta imot større grupper og selskap på Delicatessen på Grünerløkka, Majorstuen og Aker brygge – samt søsterrestauranten Aymara ved Solli plass i Oslo. Avhengig av hvilken restaurant dere ønsker å besøke, kan vi ta imot grupper på alt fra 6 til 80 personer. Nedenfor har vi laget en oversikt over hva hver av restaurantene våre kan tilby for større grupper.

 

Selskap og chambre séparée på Delicatessen Aker Brygge

På Delicatessen Aker Brygge tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 80 personer i samme selskap. Delicatessen Aker brygge har også et flott chambre séparée som er godt egnet for grupper på inntil 26 gjester.

Vi serverer en selskapsmeny for alle grupper på 8 personer og oppover. Selskapsmenyen koster fra 495,- per person, og er satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, eller vårt chambre séparée, kan du sende en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Se 360° visning av vår chambre séparée på Aker Brygge her

 

chambre separee oslo delicatessen
Er du på jakt etter chambre separee i Oslo? Da er Delicatessen Aker brygge et koselig og sentralt alternativ!

 

Selskap på Delicatessen Majorstuen

På Delicatessen Majorstuen tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny som koster fra 495,- per person, satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, kan du sende en e-post til majorstuen@delicatessen.no.

Se 360° visning av restauranten på Majorstuen her

 

Selskap på Delicatessen Grünerløkka

På Delicatessen Grünerløkka tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Det hender at vi tar imot større reservasjoner enn det også, så bare send oss en epost hvis du ønsker å bestille bord for et større selskap på Delicatessen Grünerløkka.

Vi serverer en satt selskapsmeny for 465,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. Send oss en henvendelse til grunerlokka@delicatessen.no dersom du lurer på noe, eller vil bestille bord til et selskap på 6 personer og oppover.

Se 360° visning av restauranten på Grünerløkka her

 

delicatessen aker brygge restaurant
Velkommen til et hyggelig selskap på Delicatessen tapasbar!

 

Selskap på Aymara

På Delicatessen sin søsterrestaurant Aymara tar vi imot alt fra store til små grupper. Her har vi både et chambre séparée – La Cueva – og et bord rett ved kjøkkenet hvor du kan få personlig servering av kokkene. I selskapsrommet er det plass til rundt 60 personer, mens det kan sitte opp til 12 personer ved Aymara sitt Chef’s table.

På Aymara blir grupper servert en satt selskapsmeny bestående av en fin miks av peruanske småretter med japanske influenser. Maten her er eksotisk, fargerik og full av spennende smaker!

For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, selskapsrom eller Chef’s table på Aymara, kan du sende en e-post til booking@aymara.no.

Se 360° visning av Aymara her

 

selskapsrom oslo Aymara peru
La Cueva – et fleksibelt og koselig chambre separee i Oslo, rett ved Solli plass!

 

Chambre séparée på Aker Brygge

Har dere lyst til å sitte for dere selv i restauranten?

Delicatessen tilbyr et flott chambre séparée i Oslo, på vår restaurant på Aker Brygge. Perfekt for dere som ønsker å holde et lukket selskap i restauranten!

Dette adskilte rommet i andre etasje egner seg for større grupper på inntil 26 personer, og passer perfekt for spesielle anledninger som bursdagsselskap, utdrikningslag, julebord, konfirmasjon eller forretningsmiddager. I rommet finnes det storskjerm for presentesjoner, og det kan lukkes med både glassdører og gardiner for litt ekstra skjerming.

I vårt chambre séparée serveres en satt meny bestående av våre mest populære retter, med en blanding av klassisk og moderne tapas. Dere kan velge om dere vil ha meny med eller uten dessert, og vi kan selvsagt ordne ulike drikkepakker om dere ønsker det.

For å reservere vårt chambre séparée til et arrangement eller hyggelig middag, kan du sende oss en e-post med ønsket dato og antall gjester til akerbrygge@delicatessen.no.