Selskap og chambre séparée

Vi har kapasitet til å ta imot større grupper og selskaper på flere av Delicatessen-restaurantene våre i Oslo, Fredrikstad, Bodø og Tromsø – samt søsterrestauranten Aymara ved Solli plass i Oslo. Avhengig av hvilken restaurant dere ønsker, kan vi ta imot grupper på alt fra 6 til 60 personer. Nedenfor er en oversikt hva hver av restaurantene våre kan tilby for større grupper.

Selskap og chambre séparée på Delicatessen Aker Brygge

På Delicatessen Aker Brygge tar vi imot reservasjoner for grupper på 8–60 personer. Her har restauranten vår også et flott chambre séparée som er godt egnet for større grupper på inntil 26 gjester med en tilhørende satt meny. Selskapsmenyen er fra 475,- per person, og er satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper på 8 personer og oppover, eller vårt chambre séparée, kan du sende en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Majorstuen

På Delicatessen Majorstuen tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 475,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper på 8 personer og oppover, kan du sende en e-post til majorstuen@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Grünerløkka

På Delicatessen Grünerløkka tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. Send oss gjerne en henvendelse til grunerlokka@delicatessen.no, dersom du lurer på noe, eller vil bestille bord til et selskap på 6 personer og oppover.

Selskap på Delicatessen Fredrikstad

På Delicatessen Fredrikstad tar vi imot reservasjoner for grupper fra 8 personer og oppover. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til et selskap, kan du sende en e-post til fredrikstad@delicatessen.no.

For større grupper, samarbeider vi med Litteraturhuset om mat- og drikkeservering – ta kontakt med Litteraturhuset direkte for arrangementer som konferanser, møter, konfirmasjon, bryllup, firmafest eller julebord.

Selskap på Delicatessen Bodø

På Delicatessen Bodø tar vi imot reservasjoner for grupper på 8 til 60 personer. På vår mezzanin i 2. etasje kan vi lage langbord for grupper på opptil 60 personer, med flott utsikt over restauranten og sjøen. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 445,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 8 personer, kan du sende en e-post til bodo@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Tromsø

På Delicatessen Tromsø tar vi imot reservasjoner for grupper på 8 personer og oppover. I vårt chambre separée kan dere sitte adskilt bak glassdører og gardiner, samt vise presentasjoner, bilder eller video på TV-skjerm. Her er det plass for opp til 30 personer. 

Vi serverer to ulike selskapsmenyer som koster fra 455,- per person, som består av et utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper på 8 personer og oppover, eller vårt chambre separée, kan du sende en e-post til tromso@delicatessen.no.

Selskap på Aymara

På Delicatessen sin søsterrestaurant Aymara tar vi imot alt fra store til små grupper. Her har vi både et chambre séparée – La Cueva – og et bord rett ved kjøkkenet hvor du kan få personlig servering av kokkene. I selskapsrommet er det plass til rundt 60 personer, mens det kan sitte opp til 12 personer ved Chef’s table.

Vi serverer en satt selskapsmeny fra 595,- per person bestående av en fin miks av peruansk tapas, hvor ceviche står i fokus. Vil du bestille bordet ved kjøkkenet tilbyr vi en Chef’s Table-meny fra 895,-, hvor du blir servert deler av menyen av kokkene.

For å reservere bord til selskaper på 6 personer og oppover, vårt selskapsrom eller Chef’s table, kan du sende en e-post til booking@aymara.no.

 

Chambre séparée på Aker Brygge

Har dere lyst til å sitte for dere selv i restauranten?

Delicatessen tilbyr et flott chambre séparée i Oslo, på vår restaurant på Aker Brygge. Perfekt for dere som ønsker å holde et lukket selskap i restauranten!

Det adskilte lokalet egner seg for større grupper på inntil 26 personer, og passer perfekt for spesielle anledninger som bursdagsselskap, utdrikningslag, julebord, konfirmasjon og forretningsmiddag. Ved ønske tilbyr vi også en skjerm til presentasjoner og visninger. I vårt chambre séparée serveres en satt meny bestående av våre mest populære retter, med en blanding av klassisk og moderne tapas med innslag av ukens tapas.

For å reservere vårt chambre séparée til et arrangement, kan du sende oss en e-post med ønsket dato og antall gjester til akerbrygge@delicatessen.no.

For chambre separée i Tromsø, kan du sende en epost til tromso@delicatessen.no. I vårt selskapsrom på Delicatessen Tromsø er det plass for ca 30 personer.