Forside > Selskap

Selskap og chambre séparée

Aker BryggeMajorstuenGrünerløkka | TromsøAymara Peru

Vi har kapasitet til å ta imot større grupper og selskap på flere av Delicatessen-restaurantene våre i Oslo og i Tromsø – samt søsterrestauranten Aymara ved Solli plass i Oslo. Avhengig av hvilken restaurant dere ønsker, kan vi ta imot grupper på alt fra 6 til 60 personer. Nedenfor er en oversikt hva hver av restaurantene våre kan tilby for større grupper.

 

Selskap og chambre séparée på Delicatessen Aker Brygge

På Delicatessen Aker Brygge tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 80 personer. Her har restauranten vår også et flott chambre séparée som er godt egnet for større grupper på inntil 26 gjester med en tilhørende satt meny. Selskapsmenyen er fra 495,- per person, og er satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, eller vårt chambre séparée, kan du sende en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Se 360° visning av vår chambre séparée på Aker Brygge her

 

chambre separee oslo delicatessen

 

Selskap på Delicatessen Majorstuen

På Delicatessen Majorstuen tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 495,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, kan du sende en e-post til majorstuen@delicatessen.no.

Se 360° visning av restauranten på Majorstuen her

 

Selskap på Delicatessen Grünerløkka

På Delicatessen Grünerløkka tar vi imot reservasjoner for grupper på inntil 14 personer. Det hender at vi tar imot større reservasjoner enn det også, så bare send oss en epost hvis du ønsker å bestille bord for et større selskap på Delicatessen Grünerløkka.

Vi serverer en satt selskapsmeny fra 465,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. Send oss en henvendelse til grunerlokka@delicatessen.no, dersom du lurer på noe, eller vil bestille bord til et selskap på 6 personer og oppover.

Se 360° visning av restauranten på Grünerløkka her

 

delicatessen aker brygge restaurant
Velkommen til et hyggelig selskap på Delicatessen tapasbar!

 

Selskap på Delicatessen Tromsø

På Delicatessen Tromsø tar vi imot reservasjoner for både små og store grupper, inntil 130 personer (hele restauranten). I vårt chambre separée kan dere sitte adskilt bak glassdører og gardiner, samt vise presentasjoner, bilder eller video på TV-skjerm. Her er det plass for opp til 36 personer. 

Vi serverer to ulike selskapsmenyer, som består av et utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, eller vårt chambre separée, kan du sende en e-post til tromso@delicatessen.no.

 

chambre separee tromsø

 

Selskap på Aymara

På Delicatessen sin søsterrestaurant Aymara tar vi imot alt fra store til små grupper. Her har vi både et chambre séparée – La Cueva – og et bord rett ved kjøkkenet hvor du kan få personlig servering av kokkene. I selskapsrommet er det plass til rundt 60 personer, mens det kan sitte opp til 12 personer ved Chef’s table.

På Aymara blir grupper servert en satt selskapsmeny bestående av en fin miks av peruanske småretter med japanske influenser. Maten her er eksotisk, fargerik og full av spennende smaker!

For å reservere bord til selskap på 8 personer og oppover, selskapsrom eller Chef’s table på Aymara, kan du sende en e-post til booking@aymara.no.

Se 360° visning av Aymara her

 

selskapsrom oslo Aymara peru

 

Chambre séparée på Aker Brygge

Har dere lyst til å sitte for dere selv i restauranten?

Delicatessen tilbyr et flott chambre séparée i Oslo, på vår restaurant på Aker Brygge. Perfekt for dere som ønsker å holde et lukket selskap i restauranten!

Det adskilte lokalet egner seg for større grupper på inntil 26 personer, og passer perfekt for spesielle anledninger som bursdagsselskap, utdrikningslag, julebord, konfirmasjon og forretningsmiddag. Ved ønske tilbyr vi også en skjerm til presentasjoner og visninger. I vårt chambre séparée serveres en satt meny bestående av våre mest populære retter, med en blanding av klassisk og moderne tapas med innslag av ukens tapas.

For å reservere vårt chambre séparée til et arrangement, kan du sende oss en e-post med ønsket dato og antall gjester til akerbrygge@delicatessen.no.

For chambre separée i Tromsø, kan du sende en epost til tromso@delicatessen.no. I vårt selskapsrom på Delicatessen Tromsø er det plass for ca 36 personer.