Selskap og chambre séparée

Vi har kapasitet til å ta imot større grupper og selskaper i alle Delicatessen-restaurantene våre i Oslo og Fredrikstad. Avhengig av hvilken restaurant dere ønsker, kan vi ta imot grupper på alt fra 6 til 60 personer. Nedenfor er en oversikt hva hver av restaurantene våre kan tilby for større grupper.

Selskap og chambre séparée på Delicatessen Aker Brygge

På Delicatessen Aker Brygge tar vi imot reservasjoner for grupper på 10–60 personer. Her har restauranten vår også et flott chambre séparée som er godt egnet for grupper på 18–24 gjester med en tilhørende satt meny. Selskapsmenyen er fra 425,- per person, og er satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 10 personer eller vårt chambre séparée, kan du sende en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Majorstuen

På Delicatessen Majorstuen tar vi imot reservasjoner for grupper på 8–14 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 8 personer, kan du sende en e-post til majorstuen@delicatessen.no.

Selskap på Delicatessen Grünerløkka

På Delicatessen Grünerløkka har vi kapasitet til å ta imot reservasjoner for mindre grupper på 6–12 personer. Her serverer vi en meny til hele selskapet etter avtale. For å reservere bord til selskaper over 6 personer og for å avtale meny med oss, kan du sende en e-post til grunerlokka@delicatessen.no

Selskap på Delicatessen Fredrikstad

På Delicatessen Fredrikstad tar vi imot reservasjoner for grupper fra 10 personer. Vi serverer en satt selskapsmeny fra 425,- per person satt sammen av et variert utvalg av våre mest populære tapasretter. For å reservere bord til selskaper over 10 personer, kan du sende en e-post til fredrikstad@delicatessen.no.

Chambre séparée på Aker Brygge

Har dere lyst til å sitte for dere selv i restauranten?

Delicatessen Aker Brygge tilbyr et flott chambre séparée for dere som ønsker å holde et lukket selskap i restauranten. Det adskilte lokalet egner seg for grupper mellom 18–26 personer, og passer perfekt for spesielle anledninger som bursdagsselskap, utdrikningslag, julebord, konfirmasjon og forretningsmiddag. Ved ønske tilbyr vi også en skjerm til presentasjoner og visninger. I vårt chambre séparée serveres en satt meny bestående av våre mest populære retter, med en blanding av klassisk og moderne tapas med innslag av ukens tapas.

For å reservere vårt chambre séparée til et arrangement, kan du sende oss en e-post med ønsket dato og antall gjester til akerbrygge@delicatessen.no.