Forside > Catering

Delicatessen Catering

Visste du at du kan få tapas fra Delicatessen levert hjem, til kontoret eller i et selskapslokale? Vi tilbyr tapas catering med levering i Oslo med omegn alle dager i uken. Du kan også hente tapasmenyer på vårt cateringkjøkken i Oslo.  

Du finner vårt cateringkjøkken rett ovenfor Carl Berners plass, sentralt i Oslo. Her lager vi både lunsj og møtemat, matkasser for tilberedning hjemme og digge tapasmenyer for store og små selskap. Bestill catering til firmafest, bursdag, dåp, begravelse eller annen anledning – Delicatessen Catering sørger for smakfull mat som leveres klar til servering. Du kan hente maten selv eller få den levert av vår transportør mot et tillegg. Du får opp prisen når du velger levering og skriver inn postnummer på bestillingssiden.

 

Catering i Oslo

 

Lurer du på noe i forbindelse med bestilling av tapas catering? Les vanlige spørsmål og svar på Delicatessen Catering her

tapas catering oslo
Delicatessen Catering tilbyr også enklere snacksmenyer med retter som kan spises uten bestikk

 

Mer om Delicatessen Catering tapasmenyer

Den mest populære menyen på Delicatessen Catering er Klassisk Tapas, som kan bestilles i tre ulike størrelser. Denne cateringmenyen inneholder et godt utvalg klassiske tapasretter, med både kjøtt fisk og grønnsaker. Ønsker du en vegetarisk cateringmeny kan du bare sende en epost til restauranten eller cateringavdelingen, så tilpasser kokkene menyen.

Delicatessen Catering tilbyr også lunsj tapasmenyer eller sandwicher som passer perfekt til møter, kurs og konferanser. Send en epost til Delicatessen Catering om du ønsker å bestille mat til et større selskap (over 50 personer) så kan du få oversendt en cateringbrosjyre. Her finner du et noe større utvalg enn menyene og rettene som ligger tilgjengelig på bestillingssiden; som Pintxos og peruanske street food-menyer.

 

delicatessen matkasse tapas
En av matkassene som du kan bestille fra Delicatessen Catering – med klassiske retter som spanske kjøttboller, tortilla og Iberico-produkter

 

Vil du lage Delicatessen sine albóndigas hjemme? Vi har delt vår oppskrift på spanske kjøttboller i denne artikkelen!