Forside > Catering

Delicatessen Catering

Visste du at du kan få tapas fra Delicatessen levert hjem, til kontoret eller i et selskapslokale? I Oslo, Fredrikstad og Tromsø tilbyr vi tapas catering med levering – eller så kan du hente tapasmenyer i restauranten (Fredrikstad, Tromsø) eller på cateringavdelingen (Oslo). 

Den største cateringavdelingen vår finner du i Oslo, rett ovenfor Carl Berners plass. Her kan du bestille både lunsj og møtemat, matkasser for tilberedning hjemme eller smakfulle tapasmenyer for store og små selskap. Bestill catering til firmafest, bursdag, dåp, begravelse eller annen anledning – Delicatessen Catering sørger for smakfull mat som leveres klar til servering. I Fredrikstad og Tromsø lager vi tapas catering i restauranten som kan hentes i åpningstiden. Du kan også velge å få maten levert mot et tillegg, i både Oslo, Fredrikstad og Tromsø.

 

Catering Oslo

Catering Fredrikstad

Catering Tromsø

 

Lurer du på noe i forbindelse med bestilling av tapas catering? Les vanlige spørsmål og svar på Delicatessen Catering her

tapas catering oslo
Delicatessen Catering tilbyr også enklere snacksmenyer med retter som kan spises uten bestikk

 

Mer om Delicatessen catering tapasmenyer

Den mest populære menyen på Delicatessen Catering er Klassisk Tapas, som kan bestilles i tre ulike størrelser. Denne cateringmenyen inneholder et godt utvalg klassiske tapasretter, med både kjøtt fisk og grønnsaker. Ønsker du en vegetarisk cateringmeny kan du bare sende en epost til restauranten eller cateringavdelingen, så tilpasser kokkene menyen.

På Delicatessen catering i Oslo kan du også bestille lunsj tapasmenyer eller sandwicher som passer perfekt til møter, kurs og konferanser. Send en epost til Delicatessen catering om du ønsker å bestille mat til et større selskap (over 50 personer) så kan du få oversendt en cateringbrosjyre. Her finner du et noe større utvalg enn menyene og rettene som ligger tilgjengelig på bestillingssiden; som Fingermat, Pintxos og peruanske street food-menyer.

 

delicatessen matkasse tapas
En av matkassene som du kan bestille fra Delicatessen Catering – med klassiske retter som spanske kjøttboller, tortilla og Iberico-produkter

 

Vil du lage Delicatessen sine albóndigas hjemme? Vi har delt vår oppskrift på spanske kjøttboller i denne artikkelen!