Oppskrifter fra Delicatessen på Apéritif

Publisert: 18. desember 2018

Spanske kjøttboller er en tapasklassiker som faller godt i smak på middagsbordet, og som du nå kan imponere familie og venner med selv. En drink som er perfekt å servere til de spanske kjøttbollene, er drinken Cava Sangria med blant annet isbiter, appelsinskiver og kanelstang. Nå har Apéritif publisert begge våre oppskrifter på nettsiden deres, slik at du kan lage det hjemme på ditt eget kjøkken.

Klassiske spanske kjøttboller

Det er ingen som kan kjøttboller bedre enn Spania. Hemmeligheten bak gode, saftige kjøttboller ligger i selve tomatsausen som lages fra bunn. Vår oppskrift og fremgangsmåte på de kjente kjøttbollene finner du på nettsiden til Apéritif.

Julestemning med Cava Sangria

Med drinken Cava Sangria får du like god julestemning, som med gløgg. Denne drinken benytter en kombinasjon av kanel, cava, eplemost og brandy, og er perfekt å servere sammen med de spanske kjøttbollene, eller til å drikkes alene. Full fremgangsmåte og oppskrift på Cava Sangria finner du også på nettsiden til Apéritif.

Finn flere spennende tapassmaker i en av våre tre restauranter

For flere deilige tapasretter, kan du komme innom en av restaurantene våre på Majorstuen, Grünerløkka eller Aker Brygge. Menyen vår er fullspekket med en mengde retter som gir en god miks av smaker i ett og samme måltid. Bestill et bord, eller kom direkte til en av restaurantene våre.