Forside > Aker Brygge

Velkommen til Delicatessen Tapasrestaurant på Aker brygge

 

 

Med restaurantens sentrale beliggenhet i Oslo sentrum, rett ved fjorden, er Delicatessen Aker brygge et nydelig sted å nyte god mat og drikke i hyggelig lag. Delicatessen Aker brygge serverer klassisk og moderne tapas i flotte lokaler med spektakulær takhøyde. Restauranten går over to etasjer, med et chambre séparée, og en balkong som vi kaller mezzaninen, i andre etasje.

 

Merk at det dessverre ikke er mulig å ta med barnevogner, sykler eller andre større trillende gjenstander inn i restauranten grunnet brannvernforskrifter. Mindre bager kan løftes ut og tas med inn hvis vi har plass til det, men vognen må bli ute.

 

 

Ønsker du å få tapas levert hjem eller til et privat arrangement? Bestill mat fra  Delicatessen catering.

 

 

Kjøp gavekort på Delicatessen!

 

Kjøp gavekort

Chambre Séparée på Aker brygge

Lyst til å sitte for dere selv?

Vi kan tilby et Chambre Séparée for grupper på inntil 26 personer i vår andre etasje. Her kan dere sitte skjermet fra resten av restauranten, avholde møter og vise presentasjoner på skjerm. Vårt chambre separee er perfekt for bursdager, konfirmasjonsselskap eller andre feiringer hvor man ønsker å samle nære og kjære over digg mat og hyggelige samtaler!

Det koster ingenting å leie vårt chambre separee, men vi avtaler typisk et minimumsbeløp, avhengig av dag og tidspunkt. Til alle grupper på 8 personer oppover serverer vi en selskapsmeny som består av våre mest populære tapasretter. Ønsker dere en drikkepakke sanmen maten ordner vi selvsagt det også.

Reserver chambre séparée eller et hyggelig bord på mezzaninen (andre etasje) per epost: akerbrygge@delicatessen.no

 

Les mer om selskap på Delicatessen her

 

Uteservering på Aker Brygge

Keen på å nyte god mat og drikke utendørs? Delicatessen har en koselig uteservering på Aker brygge med både små og store bord langs Holmes gate og Grundingen. Her er det både varmelamper og parasoller som kan felles opp og ned – slik at du kan spise et deilig tapasmåltid utendørs uansett vær. På vår uteservering er det sol mellom ca. kl. 14 – 16 som sommeren, og plass til runt 80 personer. Det er førstemann til mølla som gjelder; vi tar altså ikke reservasjoner på uteserveringen, men vi ordner selvsagt et bord til deg ute hvis det er plass.

Velkommen til vår flotte uteservering på Aker brygge!

360° visning av restauranten

Bestille bord

Ønsker du å bestille til et selskap på mer enn 7 personer kan du sende oss en e-post til akerbrygge@delicatessen.no.

Husk å skrive antall personer og hvilken dato og tid du ønsker å bestille til.

Vi er en kontantfri restaurant! Du kan betale med bankkort eller digitalt med enten vipps eller kort. 

ÅPNINGSTIDER

Dag Kjøkken Restaurant
Mandag 12:00 – 21:00 12:00 – 22:00
Tirsdag 12:00 – 21:00 12:00 – 22:00
Onsdag 12:00 – 21:00 12:00 – 22:00
Torsdag 12:00 – 21:00 12:00 – 22:00
Fredag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:00
Lørdag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:00
Søndag 14:00 – 20:00 14.00 – 21.00

På grunn av bl.a brannforskrifter er det dessverre ikke mulig å ta med barnevogner, sykler eller andre større trillende gjenstander inn i restauranten. Barnevognbager og store gjenstander som kan klappes sammen går greit så lenge vi får plass til det.

PS! Vi har barnestoler til de minste. Rullestoler er selvfølgelig velkomne.

 

Meny

Lunsj på Aker brygge

Vi kan friste med en spennende lunsjmeny som er tilgjengelig fra søndag til fredag frem til klokken 16. Her finner du smakfulle og mettende salater og sandwicher, i tillegg til våre klassiske tapasretter. Hvis det blir vanskelig å velge, har vi satt sammen en tapasplanke som gir en variert lunsj for to personer. Hos oss finner du alltid noe digg å spise til lunsj, enten du vil nyte den alene eller dele den med venner eller kollegaer. Besøk oss og nyt en smakfull og avslappende lunsj på Aker brygge!