Forside > Ledige stillinger på Delicatessen

Ledige stillinger på Delicatessen

Delicatessen tapasbar er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere til våre restauranter i Oslo, Bodø, Fredrikstad og Tromsø. Er du en pasjonert servitør, kokk eller leder med erfaring fra restaurantbransjen? Les mer om Delicatessen her, og se våre ledige stillinger!

 

Å jobbe på Delicatessen er å bli en del av en familie. En hardtarbeidende, mangfoldig, kunnskapsrik og ambisiøs familie, med pasjon for Spania og gode gjesteopplevelser. Vi har det aller best når alle familiemedlemmer trives og koser seg på jobb. Ansatte som skaper god stemning blant så vel gjester som kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø – og er med på å dyrke den unike Delicatessen-kulturen som vi er så stolte av. 

Som en del av vår familie vil du oppleve både inspirerende vinkurs og guidede løpetreninger (om du vil). Kanskje blir du invitert på personaltur til Spania, eller vinner en av våre salgskonkurranser? En ting er i hvert fall sikkert; du vil garantert spise masse digg tapas. Har du noe på hjertet er administrasjonen der for å hjelpe deg, og hvis restauranten går bra merker du det på lønnsslippen. 

På Delicatessen kan du oppleve ekte spanske smaker både på tallerkenen og i glasset, levert av lekfulle, oppmerksomme og tilstedeværende servitører. Stemningen er uformell og lydnivået må gjerne være høyt; som på en hyggelig naborestaurant ved middelhavet. 

 

Ledige stillinger i Oslo

 

Hvis du har lest helt hit, synes du forhåpentligvis at vi høres ut som en spennende arbeidsgiver? Bra, da er det bare å lese videre. Nå ser vi nemlig etter flere flotte personligheter til våre restauranter i Oslo, med oppstart så snart som mulig.

Les mer om stillingene vi har tilgjengelig her – vi søker både etter ledere, kokker og servitører!

 

Delicatessen startet i 1999 på Grünerløkka, og har siden da ekspandert til Majorstuen, Aker Brygge, Fredrikstad og Bodø. Under vår paraply finner du også den peruanske tapasrestauranten Aymara på Solli Plass, samt en koselig cevichebar i Mathallen. I mai åpner vi den sjette Delicatessen-søsteren i Tromsø, så i vår organisasjon finnes det gode muligheter for å reise, oppleve nye byer og lære nye kollegaer å kjenne.  ¨