Forside > Ledige stillinger på Delicatessen

Ledige stillinger på Delicatessen

Delicatessen tapasbar er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere til våre restauranter i Oslo, Fredrikstad og Tromsø. Er du en pasjonert servitør, kokk eller leder med erfaring fra restaurantbransjen? Les mer om Delicatessen her, og se våre ledige stillinger!

Å jobbe på Delicatessen er å bli en del av en familie. En hardtarbeidende, mangfoldig, kunnskapsrik og ambisiøs familie, med pasjon for Spania og gode gjesteopplevelser. Vi har det aller best når alle familiemedlemmer trives og koser seg på jobb. Ansatte som skaper god stemning blant så vel gjester som kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø – og er med på å dyrke den unike Delicatessen-kulturen som vi er så stolte av. 

Som en del av vår familie vil du oppleve både inspirerende vinkurs og guidede løpetreninger (om du vil). Kanskje blir du invitert på personaltur til Spania, eller vinner en av våre salgskonkurranser? En ting er i hvert fall sikkert; du vil garantert spise masse digg tapas. Har du noe på hjertet er administrasjonen der for å hjelpe deg, og hvis restauranten går bra merker du det på lønnsslippen. 

På Delicatessen kan du oppleve ekte spanske smaker både på tallerkenen og i glasset, levert av lekfulle, oppmerksomme og tilstedeværende servitører. Stemningen er uformell og lydnivået må gjerne være høyt; som på en hyggelig naborestaurant ved middelhavet. 

 

ledige stillinger restaurant

 

Ledige stillinger på Delicatessen

 

Hvis du har lest helt hit, synes du forhåpentligvis at vi høres ut som en spennende arbeidsgiver? Bra, da er det bare at klikke deg videre til vår rekrutterings-side!

Nå ser vi nemlig etter en engasjert junior sous chef til vår cateringavdeling – blandt annet. 

 

Les mer om stillingen her –  og andre ledige stillinger på Delicatessen!

 

Delicatessen startet i 1999 på Grünerløkka, og har siden da ekspandert til Majorstuen, Aker Brygge, Fredrikstad, Bodø og Tromsø. Under vår paraply finner du også en cateringavdeling og den peruanske tapasrestauranten Aymara på Solli Plass – og ikke minst en vingård i Ribera del Duero i Spania. I vår organisasjon finnes det med andre 0rd gode muligheter for å reise, oppleve nye byer og lære nye kollegaer å kjenne!