Tapas byr på en mengde vegetariske retter

Publisert: 27. mai 2022

Fordi et tapasmåltid består av så mange forskjellige retter, er det garantert at det finnes noe for alle, noe som gjør det til et perfekt måltid å servere til mange. I tapas er nemlig alt lov, der rettene kan settes sammen og tilpasses ulike preferanser, allergier og ønsker. Blant de kjente tapasrettene finnes det en mengde vegetariske alternativer, samtidig som at de fleste rettene ofte kan tilpasses.

 

En menge alternativer for vegetartapas

Basert på hvilken type vegetarianer en er eller kosthold en har, er det mange valg innenfor de kjente tapasrettene som er vegetarvennlige og legger godt til rette for et deilig måltid.

De vanlige vegetariske tapasrettene en ofte finner på en meny er stekte poteter, gjerne kalt patatas bravas, aspargesbønner i sitronolje, friterte artisjokker, brød og alioli, marinerte oliven, manchego og andre oster, stekt padrón paprika, grillet brød med tomat, og mye mer. Dette er også blant noe av det Delicatessen-restaurantene våre har på sine menyer.

 

Nyt vegetartapas hos Delicatessen

Vi er opptatt av å ivareta alles ønsker og preferanser og gi gode opplevelser når du besøker en av restaurantene våre. I alle Delicatessen-restaurantene våre tilbyr vi en mengde vegetariske tapasretter.

Kom og nyt et deilig tapasmåltid i en av restaurantene våre på Aker Brygge, Grünerløkka og Majorstuen i Oslo, eller restaurantene vår i Fredrikstad og Bodø. Du kan booke et bord på nettsiden vår, eller komme direkte til restauranten. Vi kan også levere catering til både små og store selskaper med vegetarisk tapas og andre preferanser.

Bestill bord Bestill catering