Forside > Aktuelt > Tapas byr på en mengde vegetariske retter

Tapas byr på en mengde vegetariske retter

Publisert: 27. mai 2022

Fordi et tapasmåltid består av så mange forskjellige retter, er det nesten garantert at det finnes noe for alle. Tapas er med andre ord et perfekt måltid å servere når man skal invitere til selskap. Rettene kan enkelt settes sammen og tilpasses ulike preferanser, allergier og diett-ønsker. Blant de kjente tapasrettene finnes det en mengde vegetariske alternativer – og til og med noen veganske varianter. 

 

tapas delicatessen tomatsalat

 

grillet chevre Delicatessen
Tomatsalat og chevresalat er to populære vegetariske retter på Delicatessen tapasbar

 

Vegetar tapas – alternativer uten kjøtt

Basert på hvilken type vegetarianer en er eller kosthold en har, er det mange valg innenfor de kjente tapasrettene som er vegetarvennlige og legger godt til rette for et deilig måltid.

De mest populære vegetariske tapasrettene i våre restauranter er stekte poteter, også kalt patatas bravas, aspargesbønner i sitronolje, friterte artisjokker, brød og alioli, marinerte oliven, stekte pimientos padrón, grillet brød med tomat, chevresalat med rødbeter og ulike typer oster. Alle Delicatessen-søstrene har ulike varianter av disse rettene på menyen, i tillegg til noen veganske alternativer.

 

tapas friterte artisjokker
Fritert artisjokk – en spansk tapas-klassiker som du finner på alle Delicatessen-restaurantene

 

Nyt vegetartapas hos Delicatessen

Vi er opptatt av å ivareta alles ønsker og preferanser, og gi gode opplevelser når du besøker en av restaurantene våre. På alle Delicatessen-restaurantene finner du derfor alltid en mengde vegetariske tapasretter. I tillegg kan selskapsmenyene våre selvsagt tilpasses så vel et vegetarisk som vegansk kosthold.

Kom og nyt et deilig tapasmåltid i en av restaurantene våre på Aker Brygge, Grünerløkka eller Majorstuen i Oslo, eller restaurantene våre i Fredrikstad eller Tromsø. Du kan booke et bord her på nettsiden, eller komme direkte til restauranten.

I Oslo og Fredrikstad tilbyr vi også catering til alt fra små til store selskaper. Vår klassiske tapas cateringmeny finnes i en fargerik vegetar variant, som er helt fri fra animaliske produkter. Menyen kan altså spises av veganere også, og inneholder smaksrike og mettende retter for den som vil nyte et kjøttfritt måltid.

Bestill bord Bestill catering

 

vegetar catering oslo
Vegetar cateringmeny fra Delicatessen Catering – stappfull av smak og sunne råvarer