Tapas byr på en mengde vegetariske valg

Fordi et tapasmåltid består av så mange forskjellige retter, er det garantert at det finnes noe for alle, og er derfor et måltid som er perfekt å servere til mange. I tapas er alt lov, og rettene kan settes sammen og tilpasses ulike preferanser, allergier og ønsker. Blant de kjente tapasrettene finnes det en mengde vegetariske retter, samtidig som at de fleste retter ofte kan tilpasses.

En menge alternativer for vegetartapas

Basert på hvilken type vegetarianer en er eller vegetarisk kosthold en har, er det mange valg innenfor de kjente tapasrettene som er vegetarvennlige og legger godt til rette for et deilig måltid. Tapas er et måltid som er svært fleksibelt og kan settes sammen av de rettene en selv velger ut ifra preferanser. Dette er derfor et måltid som byr på mye spennende og god mat som også er vegetar.

De vanlige vegetariske tapasrettene en ofte finner på en meny er stekte poteter, aspargesbønner i sitronolje, friterte artisjokker, brød og alioli, marinerte oliven, manchego og andre oster, stekt padrón paprika og grillet brød med tomat. Dette er også blant noe av det Delicatessen-restaurantene våre har på sine menyer.

Nyt vegetartapas hos Delicatessen

Vi er opptatt av å ivareta alles ønsker og preferanser og gi gode opplevelser når du besøker en av restaurantene våre. I alle Delicatessen-restaurantene våre tilbyr vi en mengde vegetariske tapasretter.

Kom og nyt et deilig tapasmåltid i en av restaurantene våre på Aker Brygge, Grünerløkka og Majorstuen i Oslo, eller restaurantene vår i Fredrikstad eller Bodø. Du kan booke et bord på nettsiden vår, eller komme direkte til restauranten. Vi kan også levere catering til både små og store selskaper med vegetarisk tapas og andre preferanser.