Tapas byr på en mengde vegetarvennlige valg

Fordi et tapasmåltid består av så mange forskjellige retter, er det garantert at det finnes noe for alle, og er derfor et måltid som er perfekt å servere til mange. I tapas er alt lov, og rettene kan settes sammen og tilpasses ulike preferanser, allergier og ønsker. Blant de kjente tapasrettene finnes det en mengde retter som er vegetariske, samtidig som mye også kan tilpasses for dette.

En menge alternativer for vegetariske retter

Basert på hvilken type vegetarianer en er eller vegetarisk kosthold en har, er det mange valg innenfor de kjente tapasrettene som er vegetarvennlige og legger godt til rette for et deilig tapasmåltid. Tapas er et måltid som er svært fleksibelt og kan settes sammen av de rettene en selv velger ut ifra preferanser. Dette er derfor et måltid som byr på mye spennende og god mat som også er vegetarvennlig.

Blant de vanlige vegetariske rettene en ofte finner på en tapasmeny er stekte poteter, aspargesbønner i sitronolje, friterte artisjokker, brød og alioli, marinerte oliven, manchego og andre oster, stekt padrón paprika og grillet brød med tomat. Dette er også blant noe av det Delicatessen-restaurantene våre har på menyene sine.

Sett sammen et vegetarmåltid med tapas hos Delicatessen

Vi er opptatt av å ivareta alles ønsker og preferanser og gi gode opplevelser når du besøker en av restaurantene våre. I alle Delicatessen-restaurantene våre har vi en mengde valg på menyen som er perfekt for ulike typer vegetariske kosthold.

Kom og nyt et deilig tapasmåltid i en av restaurantene våre på Aker Brygge, Grünerløkka og Majorstuen i Oslo, eller restauranten vår i Fredrikstad. Du kan booke et bord på nettsiden vår, eller komme direkte til restauranten. Vi kan også levere catering til både små og store selskaper med vegetariske retter og andre preferanser.