Forside > Aktuelt > Velkommen til en hyggelig feiring av 17 mai i Oslo

Velkommen til en hyggelig feiring av 17 mai i Oslo

Publisert: 6. mars 2024

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt, i år som i fjor – og alle år før det igjen. Restauranter i Oslo opplever stor pågang på denne dagen, så det kan være lurt å ikke vente for lenge dersom du ønsker å dra på restaurant 17. mai. Vi stiller med tapas og god stemning, og håper du vil besøke oss for en minneverdig feiring på enten Grünerløkka, Majorstuen eller Aker brygge!

Er du på jakt etter en hyggelig restaurant til feiring av 17. mai i Oslo? Da trenger du ikke å lete videre. Delicatessen på Grünerløkka, Majorstuen og Aker brygge er klar til å ta deg i mot, med store smil og bobler i glasset! Kjøkkensjefene har satt sammen digge tapasmenyer som deles mellom alle på bordet, uansett om dere er en stor eller liten gjeng. Velkommen til en feiring hvor smaksløkene står i sentrum, og atmosfæren er varm og uformell!

 

julebord oslo
Velkommen til en hyggelig feiring av 17 mai i Oslo, på Delicatessen tapasbar!

 

Tapas på nasjonaldagen

Uansett om du har tenkt til å feire med venner, familie eller venners venner så er tapas et genialt valg. Alle finner noe de liker på et bord med tapas! Opplegget på 17. mai blir som en hyggelig spansk familiemiddag; smaksbiter av alle favorittene fra den store verden av tapas, god vin i glasset og høylytte samtaler, skåling og latter. Det blir selvsagt cava i stedet for champagne, men det er egentlig fint spør du oss. Rimeligere, like godt – og en utmerket følgesvenn til stort sett all slags mat. 

Selskapsmenyene skiller seg noe fra restaurant til restaurant, siden de er et resultat av kjøkkensjefenes kreativitet og personlige preferanser. Restaurantene vil ikke ha a la carte denne dagen, kun selskapsmeny. På uteserveringene vil det være mulig å bestille et utvalg av snacks, som spekemat, oster brød og aioli og oliven. Det er ikke mulig å reservere bord på uteserveringen på noen av restaurantene (norsk vær, du vet…) – men dere er hjertelig velkommen på dropin hvis dere ønsker bord ute. Førstemann til mølla får først ma(l)t!  

Det vil være mulig å bestille dessert med menyen, og om du og ditt selskap ønsker noe søtt etter måltidet er det flott om dere gir oss beskjed på forhånd. Da slipper dere unødvendig ventetid vel på plass. Send en epost til restauranten du ønsker å besøke, så kommer vi raskt tilbake til deg med dessertutvalg. 

 

Se våre selskapmenyer på 17. mai

Tapasmeny Grünerløkka
Tapasmeny Majorstuen
Tapasmeny Aker brygge

 

Feire 17 mai i oslo tapas delicatessen
Velkommen på tapasfest på Delicatessen!

 

Feire 17. mai på Grünerløkka, Majorstuen eller Aker brygge

Delicatessen har tre flotte restauranter i Oslo; på Grünerløkka, Majorstuen og Aker brygge. Et besøk hos oss gir en perfekt ramme rundt feiringen, med sentral beliggenhet, digg mat og vennlig stemning. På Grünerløkka har vi fått ny, utvidet uteservering hvor du kan skåle i cava mens du skuer ut over Akerselva, og festglade folk strømmer gjennom Søndre gate. På Majorstuen sitter du nærme folkelivet i Bogstadveien, og er det ikke overskyet har du sola i trynet helt til ettermiddagen. På Aker brygge får du fjorden som nærmeste nabo, livlig stemning og en uteservering hvor det går an å lage langbord. Er det fint vær åpner vi opp vinduene som går fra gulv til tak på alle restaurantene, og hvisker ut skillet mellom ute og inne. Akkurat som på en koselig nabolagsrestaurant i Syden!

Skal du feire med en større gjeng er det ofte lettest å få bord på Delicatessen Aker brygge. Her har vi mulighet til å lage langbord flere plasser i restauranten; både i første etasje, på mezzaninen og i restaurantens chambre separee. På Delicatessen på Grünerløkka og Majorstuen har vi noen bord som egner seg til selskaper, men her er det ofte rift om plassene. Vil gjøre en gruppereservasjon på 17. mai, er det lurt å sende oss en epost til restauranten du vil besøke med en eneste gang! 

Les mer om selskap på Delicatessen på denne siden 

 

17 mai dessert pavlova delicatessen
På Delicatessen Majorstuen får du en klassisk 17 mai dessert på den store dagen – pavlova!

 

Bestill chambre separee i Oslo

Vil du feire 17. mai uforstyrret og litt privat? Da kan du reservere plass i vårt chambre separee på Aker brygge! Her er det plass for 26 personer, og rommet har en skjerm hvor dere kan vise pinlige bilder og teskter til drikkeviser. Rommet kan lukkes med glassdører og skjermes med gardiner, slik at du kan nyte tapas og god drikke med dine nærmeste uten distraksjon. Vil dere ha vinpakke til maten, eller noen gode flasker cava ved ankomst, fikser vi selvsagt det også!

Det koster ingenting å leie chambre separee på Aker brygge, men vi avtaler som regel et minimumsbeløp på mat- og drikkeregningen. Dette rommet egner seg med andre ord best for grupper på minimum 20 personer. Send oss en epost om du ønsker å sjekke muligheten for å reservere chambre separee på Aker brygge på 17. mai, så kommer vi tilbake til deg snarest. 

 

Velkommen til en smakfull og minneverdig feiring på Delicatessen tapasbar – vi gleder oss til å ta deg imot på 17. mai! 

 

Vil du heller ha festen hjemme, men er nå helt solgt på tanken på tapas til feiringen? Null stress, vi tilbyr jo også catering i Oslo med omegn. Bestill mat til 17. mai fra Delicatessen Catering, så kan du feire grunnloven med det beste fra Spania levert på døra!

 

Bestill catering i Oslo fra Delicatessen
Bestill catering fra Delicatessen, så kan du sette maten rett ut på bordet når gjestene ankommer!