Forside > 360° visning

360° visning av våre restauranter

Ta en virtuell rundtur på Delicatessen tapasbar!

Klikk på et av bildene for å se hvordan våre restauranter ser ut. Du kan klikke deg rundt både inne i restauranten og utenfor – samt på uteserveringen, på de restauranene som har det.

Leter du etter selskapslokale eller Chambre séparée i Oslo eller i Tromsø? I Oslo har vi Chambre séparée på Aker Brygge, med plass for opp til 26 personer og skjerm for presentasjoner. I Tromsø har vi et Chambre séparée som har plass for rundt 30 personer, med skjerm, gardiner og glassvegger. I Fredrikstad kan vi ta imot så vel mindre som større selskap på langbord i restauranten. I samarbeid med Litteraturhuset kan vi ta imot opp til flere hundre personer i noen av deres selskapsrom, og lager da en hyggelig tapasbuffet etter deres ønsker. Les mer om selskapslokaler på Litteraturhuset Fredrikstad!

Les mer om selskap på Delicatessen her – eller ta kontakt med restauranten hvis du ønsker å booke selskapslokale for lunsjmøte, firmafest, utdrikningslag eller andre anledninger.

Ønsker du mat levert hjem, til kontoret eller et selskapslokale? Bestill mat fra Delicatessen catering i Oslo, Fredrikstad og Tromsø!