Forside > Aktuelt > Catering fra Delicatessen Tromsø

Catering fra Delicatessen Tromsø

Publisert: 22. november 2022

Nå kan du bestille deilig tapas fra Delicatessen med henting eller levering i Tromsø! Velg mellom Klassisk tapas eller matkasse med spanske kvalitetsprodukter.

Delicatessen Tromsø ligger flott til langs kaipromenaden i byens nyeste bydel, Vervet. Her kan du spise tapas til både lunsj og middag alle dager i uken – og bestille en smakfull tapasmeny eller matkasse til hjemmet, kontoret eller et selskapslokale.

Tapas – for alle anledninger

Tapas er den perfekte cateringmaten, siden et tapasmåltid består av så mange ulike retter og smaker. Her er det virkelig noe for alle og enhver!

Hos Delicatessen Tromsø kan du både bestille matkasser og en cateringmeny med klassiske og moderne tapasretter. Produktene i matkassene kommer vakuumpakket og holder seg i kjøleskap opp til en uke, og det er kun tre av rettene som trenger enkel oppvarming. Perfekt om du vil invitere familie eller venner på en bedre middag!

Vår tapasmeny kan enten bestilles oppvarmet, levert i thermokasser, eller kald med oppvarmingsinnstruks. Skal du arrangere firmafest, bursdagsselskap eller et annet arrangement? Bestill catering fra Delicatessen Tromsø, og imponer dine gjester med smakfull tapas!

 

Catering fra Delicatessen Tromsø

Bla i galleriet for å se tapasmeny og matkasser!

Tapasmenyen må bestilles i minimum 5 porsjoner

 

Ønsker du å bestille catering i Tromsø? Send oss en epost og skriv hvilken meny du ønsker, hvilken dato og tid det gjelder og hvor mange porsjoner du ønsker å bestille, så svarer vi deg så raskt vi kan!

 

Send en forespørsel

 

Maten leveres i engangsemballasje, men vi trenger å få tilbake grønnkassene og/eller varmekassene som maten leveres i. Dette kan leveres tilbake til restauranten under ordinær åpningstid.

Vi har en bestillingsfrist på 48 timer, men kan noen ganger ta oppdrag på kort varsel og. Vi kan levere i Tromsø med omegn, med forbehold om at vi kan bli fullbooket på enkelte dager og tidspunkter. Pris for levering avhenger av postnummer og oppgis etter mottatt forespørsel. Vi tilbyr også henting av både kald og varm mat i restauranten i åpningstiden.

 

delicatessen tapas tromsø

Bestill bord i restauranten for å prøve vår smakfulle tapas!