Forside > Aktuelt > Delicatessen leverer catering i Tromsø

Delicatessen leverer catering i Tromsø

Publisert: 22. november 2022

Nå kan du bestille deilig tapas fra Delicatessen med henting eller levering i Tromsø! Velg mellom tapasmeny eller matkasse med spanske kvalitetsprodukter.

Delicatessen Tromsø ligger flott til langs kaipromenaden i byens nyeste bydel, Vervet. Her kan du spise tapas i nydelige omgivelser – eller bestille en smakfull tapasmeny eller matkasse til hjemmet, kontoret eller et selskapslokale.

I julebordtider tilbyr Delicatessen Tromsø en egen julemeny i tillegg til klassisk tapas og matkasse. Juletapas heter menyen, og er perfekt for deg som er på jakt etter smakfull catering til julebord i Tromsø!

 

Vil du bestille catering i Tromsø?

Se våre menyer

 

Tapas – for alle anledninger

Tapas er den perfekte cateringmaten, siden et tapasmåltid består av så mange ulike retter og smaker. Her er det virkelig noe for alle og enhver!

Hos Delicatessen Tromsø kan du både bestille matkasser og en cateringmeny med klassiske og moderne tapasretter. Produktene i matkassene kommer vakuumpakket og holder seg i kjøleskap opp til en uke, og det er kun tre av rettene som trenger enkel oppvarming. Perfekt om du vil invitere familie eller venner på en bedre middag!

Vår tapasmeny kan enten bestilles oppvarmet, levert i thermokasser, eller kald med oppvarmingsinnstruks. Skal du arrangere firmafest, bursdagsselskap eller et annet arrangement? Bestill catering fra Delicatessen Tromsø, og imponer dine gjester med smakfull tapas!

 

Catering fra Delicatessen Tromsø

Bla nedover for å se tapasmeny og matkasser!

Tapasmenyen må bestilles i minimum 5 porsjoner

 

Nysgjerrig på Delicatessen Catering i Tromsø?

Se utvalget

 

Vår tapasmeny leveres i terracottafat- og skåler, klar for å settes ut på buffetbord eller lignende. Velger du varm mat leveres maten i varmekasser som holder på varmen i hvert fall en time – eller så kan du få levert kald mat som du enkelt kan varme opp selv.

Vi har en bestillingsfrist på 48 timer, men kan noen ganger ta oppdrag på kort varsel og. Vi kan levere i Tromsø med omegn, med forbehold om at vi kan bli fullbooket på enkelte dager og tidspunkter. Pris for levering avhenger av postnummer og oppgis etter mottatt forespørsel. Vi tilbyr også henting av både kald og varm mat i restauranten i åpningstiden.

Merk at vi trenger å få tilbake terracotafat og grønnkassene og/eller varmekassene som maten leveres i. Dette kan leveres tilbake til restauranten under ordinær åpningstid.

 

 

delicatessen tapas tromsø

Bestill bord i restauranten for å prøve vår smakfulle tapas!