Forside > Aktuelt > Anmeldelse i Dagbladet

Anmeldelse i Dagbladet

Publisert: 9. november 2018

Dagbladets anmeldere Robinson og Fredag har vært på besøk på Delicatessen Aker Brygge, og var svært fornøyd med besøket. Det gleder våre spanske hjerter! Les anmeldelsen fra Dagbladet her. 

Dagbladets anmeldere ga 5 av 5 mulige stjerner da de besøkte Delicatessen Aker Brygge, og det var maten som imponerte mest.

«Tvers igjennom lekker tapas»

anmeldelse delicatessen aker brygge
Skjermdump: Dagbladet

 

Pimientos de padrón – en spicy overraskelse

Dagbladets anmeldere valgte blandt annet å prøve de grønne, små paprikaene fra Galicia, som vi friterer og drysser maldonsalt over. Søte og lett bitre, og vanskelig å få nok av! Selv om de aller fleste er milde, hender det at man får seg en spicy overraskelse – noe Dagbladets ene anmelder bokstavelig talt fikk kjenne på kroppen (eller i hvert fall ganen). Men som de selv sier; det tross alt gøy å bevege seg i det gastronomiske grenseland.

Anmelderne trekker frem våre friterte artisjokker med en krydret dip som en av favorittene, sammen med blekksprut fra Galicia og møre biter av grillet entrecôte med asparges. Som avslutning på måltidet ble det bestilt fondant, som ifølge anmelderne var «perfekt utflytende». Det er selvsagt veldig hyggelig lesning!

 

Se hva Robinson og Fredag hadde å si om sitt besøk på Delicatessen Aker Brygge – les hele anmeldelsen i Dagbladet her

Bestill bord