Forside > Aktuelt > Høstfest på Delicatessen

Høstfest på Delicatessen

Publisert: 22. september 2023

Blir du i byen under høstferien? Stikk innom Delicatessen Aker brygge eller Delicatessen Majorstuen, og prøv en tapasmeny til en ekstra hyggelig høstferie-pris!

Det er få ting som er så digg som å ha storbyen litt for seg selv. Mens mange stikker på fjellet eller tar en tur til Syden, er det noen som har skjønt at høstferien er en utmerket tid å utforske et litt mindre folksomt Oslo. Tempoet er ofte roligere, det er enkelt å finne parkering, godt om plass på caféer og restauranter – og ofte gode tilbud på alt fra aktiviteter til matopplevelser. Om tapas er din greie, får du nettopp et godt tilbud på en matopplevelse hos oss, i hyggelige omgivelser på Majorstuen og Aker brygge! 

 

gavekort fra delicatessen tapasbar
Tapas er perfekt å dele <3

 

Høstferie med tapas på bordet

Delicatessen holder selvsagt åpent som vanlig under høstferien i Oslo. For å gjøre det ekstra hyggelig å stikke ut og spise lager Delicatessen Aker brygge og Delicatessen Majorstuen en spesialmeny fra 2. – 8. oktober – til en ekstra hyggelig pris. Her får du noen av våre mest populære retter i litt mindre porsjoner, som passer perfekt å dele mellom alle på bordet. Mettende, digg og sosialt!

For å kunne bestille denne menyen må dere være minimum to personer – men dere kan selvsagt også bli en større høstfest-gjeng og nyte denne menyen. Er det noen allergier det er viktig at vi tar hensyn til er det flott om vi får beskjed om dette på forhånd, slik at dere slipper unødvendig venting på mat på plass i restauranten. 

 

Meny – Høstfest på Delicatessen

 

Stekte villreker

Aspargesbønner i sitronolje

Manchego 6 mnd

Serranoskinke

Grillet lam

Grillet tunfisk

Patatas bravas

Marinerte oliven

Brød & alioli

395kr pr person

 


 

Keen på å bli med på høstfest på Delicatessen? Bestill bord!

Aker brygge
Majorstuen

Noter «Høstferiemeny» i kommentarfeltet når du legger inn reservasjonen!

 

Delicatessen Aker brygge
Når det er kaldt i lufta er det ekstra hyggelig å samles over et godt måltid ute på restaurant – for eksempel på Aker brygge

 

Hjertelig velkommen til oss!