Forside > Aktuelt > Hverdagstapas på Delicatessen Tromsø

Hverdagstapas på Delicatessen Tromsø

Publisert: 29. september 2023

Hvem har sagt at hverdager må være kjedelige? Unn deg et restaurantbesøk midt i uken – på Delicatessen Tromsø får du nå tapas til en ekstra hyggelig pris mandag til torsdag!

Det er noe spesielt ved å stikke ut og spise en hverdag. Det er litt ekstra luksuriøst. I tillegg er det som regel mindre folk ute i hverdagene, ofte lett å få bord selv på kort varsel, og mer tid for servitørene til å ta ekstra godt vare på gjester. Legg til et godt tilbud på tapas, så har du en skikkelig god grunn til å besøke Delicatessen Tromsø på en mandag, tirsdag onsdag eller torsdag!

Bestill bord

Klippfisk fra Halvors fisk
Klippfisk fra Halvors er å finne på menyen, med ukens tilbehør og smaker

 

Tapas i Tromsø, til en ekstra hyggelig pris 

Vi vil vel alle ha en billigere hverdag – og likevel kunne ta oss råd til et restaurantbesøk i ny og ne? Sí, por favor! Med det som bakgrunn har kjøkkensjef Matteo laget en hverdagsmeny som det ikke skal svi i lommeboken å bestille; åtte tapasretter + dessert for 695,- for to personer. Eller den nette sum av 347.50,- per person. Dere må være minimum to personer for å bestille menyen, men må selvsagt også gjerne bli flere. Vi lover et måltid med spennende spanske smaker, i hyggelige omgivelser på Vervet!

Meny – Hverdagstapas på Delicatessen

 

Ukens croquetas

Ibérico spekepølser

Manchego 12 mnd

Tomatsalat

Patatas bravas

Klippfisk fra Halvors

Kylling fra Stange

Grillet ribbe


Ukens dessert

695 kroner – for to personer ♥︎

 

Delicatessen Tromsø med flere gode nyheter 

Etter å ha gjennomført en spørreundersøkelse blandt alle som har besøkt oss siden vi åpnet i juni i fjor, fikk vi i starten av sommeren verdifull innsikt over noen forbedringsområder på Delicatessen Tromsø.

Med litt arbeid i bakspeilet kan vi nå ønske velkommen til en bedre versjon av oss selv! Lokalene har blitt lunere og mer intime; faktisk har vår gode nabo Vinsmak fått en del av restaurantens venstre del. Oppskrifter og retter har gjennomgåtts og kvaliteten på maten har blitt hevet. Ny restaurantsjef, med en brennende pasjon for å levere service på høyeste nivå, har blitt med på laget. Serivtører trenes og motiveres – og lover å ta deg imot med et smil.

Vi håper du vil ta turen innom for ekte tapas og god stemning – både i hverdagene, og i helgene!

Bestill bord

Tapas i Tromsø Delicatessen tapasbar
Velkommen på Hverdagstapas på Delicatessen Tromsø!