Forside > Aktuelt > Nå tar vi imot bordreservasjoner på Grünerløkka

Nå tar vi imot bordreservasjoner på Grünerløkka

Publisert: 11. februar 2020

Med en plan om å gå ut og spise, forstår vi at man ønsker å være sikret et bord i restauranten med god plass til hele følget. Derfor har vi nå endret våre regler for bordbestilling i restauranten vår på Grünerløkka i Oslo, slik at det er mulig å gjøre reservasjoner også for middag.

 

Bestill bord til middag i restauranten vår på Grünerløkka

Tidligere har det kun vært mulig å reservere bord til lunsj i restauranten vår på Grünerløkka, mens det utelukkende var drop-in på kveldstid. Nå har vi altså utvidet tilbudet om bordreservasjon til å også gjelde middag – alle dager i uken.

Du kan enkelt bestille bord direkte på nettsiden vår ved å taste inn antall personer, dato og tid. Dersom dere er et selskap på seks personer eller flere, serverer vi en selskapsmeny som består av et utvalg av klassiske retter og lokale favoritter. Ønsker du å bestille bord for et selskap på seks personer eller flere, kan du sende en e-post til grunerlokka@delicatessen.no.

 

Vi har også ledige bord utenom reservasjonsmulighetene

Noen bord i restauranten holdes fortsatt av til drop-in gjester, i tillegg til plassene i baren. Dersom du ikke får til å bestille et bord på nettsiden vår i forkant, kan du altså likevel få et bord ved å møte opp direkte i restauranten. Er det fullt er det ofte mulig å ta et venteglass i baren eller ute. På uteserveringen er det kun drop-in og første mann til mølla som gjelder.

Hele menyen vår kan du se her. Vi ønsker deg velkommen til et smakfullt tapasmåltid, og håper du får glede av at vi nå også tilbyr bordreservasjoner på Delicatessen Grünerløkka!

 

delicatessen tapasbar grünerløkka