Nå tar vi imot bordreservasjoner på Grünerløkka

Publisert: 11. februar 2020

Med en plan om å gå ut og spise, forstår vi at man ønsker å være sikret et bord i restauranten med god plass til hele følget. Derfor har vi nå endret våre regler for bordbestilling i restauranten vår på Grünerløkka i Oslo, slik at det er mulig å gjøre reservasjoner også for middag.

Bestill bord til middag i restauranten vår på Grünerløkka

Tidligere har det kun vært mulig å reservere bord til lunsj i restauranten vår på Grünerløkka, men nå utvider vi tilbudet til å også gjelde reservasjon av bord for middag fra søndag til torsdag.

Du kan enkelt bestille bord direkte på nettsiden vår ved å taste inn antall personer, dato og tid. Dersom dere er et selskap på seks personer eller flere, kan dere sende en e-post til grunerlokka@delicatessen.no for å bestille et bord.

Alltid ledige bord utenom reservasjonsmulighetene

Vi informerer om at halve restauranten vår holdes av til drop-in gjester fra søndag til torsdag. Dersom du ikke får til å bestille et bord på nettsiden vår i forkant, kan du ved å møte opp direkte i restauranten likevel få et bord. Det samme gjelder også fredag og lørdag, hvor vi holder av hele restauranten til drop-in gjester, og det er derfor ikke er mulig å reservere bord disse to dagene.

Hele menyen vår kan du se her. Vi ønsker deg velkommen til et smakfullt tapasmåltid, og håper du får glede av at vi nå også tilbyr bordreservasjoner på restauranten vår på Grünerløkka.