Forside > Aktuelt > Bestill mat til julebord

Bestill mat til julebord

Publisert: 5. november 2023

Vil du slippe å lage maten til årets julebord? Bestill juletapas eller en matkasse jul fra Delicatessen Catering! 

Delicatessen Catering leverer både klassisk og moderne tapas i Oslo med omegn, alle dager i uken. I utvalget finner du både ferdige menyer, matkasser og enkeltretter som kan settes sammen til en egenkomponert meny. Tapas fra Delicatessen Catering er et genialt valg hvis du skal arrangere selskap, men vil slippe å bruke tid på å lage mat. Takket være den gode variasjonen, finner alle gjestene dine garantert noe de liker på et bord med tapas!

 

Se meny

 

Julebord fest med tapas

Har du fått den ærverdige oppgaven å arrangere familijulebord, julebord med jobben eller kanskje jentenes julebord? Det er ikke alltid så enkelt å ta hensyn til alle ønskemål, ideer og matpreferanser. De fleste har sikkert også flere enn et julebord å gå på, og er lei julemat allerede i starten av desember…

…men fortvil ikke! Vi har nemlig et aldri så lite julebordtips til deg som gått deg vill i jungelen av tilbud. Juletapas fra Delicatessen Catering er ikke bare en utrolig digg meny, men også den perfekte kombinasjonen av tradisjonell julemat og spansk håndverk. Fylte tortillalefser med røkt laks, svineribbe med chili og pinnekjøtt i peruansk glaze gir smakene som vi forbinder med jula – mens stekt chorizo, småpoteter med mojo rojo og quinoasalat med romesco, villreker og kamskjell er digge, spanske alternativer til klassiske norske juleretter. For å ikke snakke om chevresalat med rødbeter, manchego, oliven og brød og alioli, som også er å finne på Delicatessen Catering julemeny. 

 

Se Delicatessen Catering Juletapas meny!

Se cateringmeny

 

meny til julebord oslo
Bestill juletapas fra Delicatessen Catering til årets julebord!

 

Bestill matkasse jul

Delicatessen Catering tilbyr en matkasse med spanske delikatesser som er vakuumpakket, og som kun krever enkel tilberedning. I julebordsesongen kan du også bestille en julekasse; en matkasse med julemat blandet med spanske klassikere. Julekassen inneholder ni retter og gir en mettende middag for fire til fem personer. Utover klassiske spanske tapasretter som tortilla de patata, Marcona-mandler, alioli, oliven, serranoskinke og trøffelmanchego får du røkt ørret av beste kvalitet, pinnekjøtt med peruansk glaze og ribbe med sprø svor på siden. Det eneste du trenger å gjøre er å varme opp kjøttrettene, og instruksjoner medfølger. Med en julekasse fra Delicatessen Catering er det med andre ord enkelt å imponere på gjestene på årets julebord, selv om du egentlig ikke har peiling på matlaging!

 

Se Delicatessen Catering matkasse med julemat!

Se bestillingsside

 

Matkasse julemat catering
Variert matkasse med julemat fra Delicatessen Catering

 

Vegetarisk julebord

Delicatessen Catering julemeny kan selvsagt også fås uten kjøtt, sjømat og animaliske produkter, for deg som ønsker et vegetarisk eller vegansk julebord. I stedet for ribbe og pinnekjøtt får du da piquillo fylt med bulgur, og linseragu med spinat. To populære retter som både metter og er rike på næring! Resten av rettene i juletapas-menyen har enkle tilpassninger – og skulle du ønske en julemeny uten kjøtt, men som inneholder sjømat, kan vi ordne det også. Vi tilbyr selvsagt også julemeny uten svinekjøtt.  

Delicatessen Catering kan som regel tilpasse julemenyene etter dine matpreferanser. Skulle du ha spørsmål er det bare å sende en epost til catering@delicatessen.no eller ringe på 22 46 72 00 så skal vi hjelpe så godt vi kan.

Trenger du kokk – eller kanskje servitør til julebordet? Som regel kan vi stille opp med det også, forutsatt at du er ute i litt god tid.

Lykke til med planleggingen av årets julebord – så håper vi at det blir tapas fra Delicatessen på tallerkenene!

 

Catering julemat matkasse
Så fint kan julebordet bli med en matkasse med julemat fra Delicatessen Catering!