Forside > Aktuelt > Få hver sjette salat eller sandwich gratis!

Få hver sjette salat eller sandwich gratis!

Publisert: 30. juli 2023

Stikk innom din nærmeste Delicatessen og spør om et stempelkort lunsj – etter fem lunsjbesøk med salat eller sandwich på tallerken, får du en den sjette gratis. 

 

Visste du at du får salater og sandwicher på Delicatessen frem til klokken 16 alle hverdager samt søndager? I tillegg til vår vanlige, digge tapasmeny, selvsagt. Utvalget varierer litt fra restaurant til restaurant, men du finner garantert noe du liker på lunsjmenyen. Hva med en saftig bistecca-stek på grillet surdegsbrød, med manchego, tomat og alioli? Eller en mettende salat med serranoskinke, manchego, egg og masse grønt!

 

PS! Delicatessen Tromsø har for tiden kun åpent for lunsj torsdag til lørdag, med en begrenset lunsjmeny. Hvis du vil bestille lunsj for et større selskap i Tromsø kan vi ofte åpne tidligere – ta kontakt på tromso@delicatessen.no for reservasjon.

PS2! Delicatessen Grünerløkka har for tiden ikke sandwicher og salater på lunsjmenyen, men begynner med dette igjen i midten av september.

 

Bistecca sandwich delicatessen
Kan vi friste med en sandwich med grillet bistecca, revet manchego, tomat og alioli?

 

Lunsj på Delicatessen

I en travel hverdag er det viktig å unne seg litt hverdagsluksus. Hvorfor ikke stikke ut på en hyggelig lunsj utenfor hjemmet eller kontoret? Kom alene eller ta med en venn, kollega eller den der Tinder-typen du har vurdert å invitere på date – vi lover å ikke gjøre det (mer) kleint (enn det allerede er)!

Råvarene vi bruker i våre sandwicher og salater spenner fra confitert andelår til vegetaralternativ, så her finner garantert alle noe de liker. Hold det alkoholfritt eller kombiner måltidet med en forfriskende Sangria. Du finner også et utvalg digge cocktails med litt lavere alkoholinnhold på alle våre restauranter – bare spør din servitør om du vil ha tips.

 

salat med serrano sandwich med serrano delicatessen
Alle våre salater serveres med brød & alioli. Her salat med serranoskinke, og sandwich med serranoskinke

 

Stempelkort lunsj

Det skal lønne seg å være stamgjest. Derfor har vi laget et stempelkort lunsj, som gir deg hver sjette salat eller sandwich gratis. Vi har allerede stemplet første rute for deg, så etter fem besøk kan du komme innom og nyte din spiselige premie. Hent kortet på din nærmeste Delicatessen, og sørg for å alltid ha det med deg når du besøker oss til lunsj. 

Har du dårlig tid, og må ha takeaway lunsj? I utgangspunktet tilbyr vi kun takeaway på Delicatessen Fredrikstad, men om du ønsker å ta med en sandwich til lunsj kan vi som regel pakke den i folie eller lignende. Ring oss gjerne på forhånd, så kan vi smiske med kokkene for deg. 

 

Oslo 22 46 72 00 | Fredrikstad 21 42 28 80 | Tromsø 35 10 47 40

 

Sjekk ut lunsjmenyen på din nærmeste Delicatessen ved å klikke på restauranten i toppmenyen, og så scrolle ned til du finner menyseksjonen. Hvis menyen skulle være utilgjengelig er det bare å ta kontakt med oss på telefonen så kan vi aktivere den for deg, slik at du kan se utvalget.

 

Vi håper vi ser deg til lunsj på Delicatessen snart!

 

Vil du bestille sandwicher til et større lunsjselskap på kontoret, hjemme eller i et selskapslokale? Delicatessen catering tilbyr porsjonspakkede sandwicher og wraps som passer perfekt på lunsjmøter eller seminarer.

Les mer på Delicatessen catering sin hjemmeside, eller ring 22 46 72 00.

Delicatessen catering

 

vegetarsalat lunsj delicatessen
Ønsker du en grønn og fresh lunsj? Prøv vår vegetarsalat, med masse digge grønnsaker, grillet chevre og romesco-saus!