Forside > Aktuelt > Påsketilbud på Aker brygge

Påsketilbud på Aker brygge

Publisert: 23. mars 2024

Har du bypåske og sliter med å finne ting å gjøre i Oslo i påskeferien? Å spise tapas er en utmerket aktivitet – og i påskeuken får du en tapasplanke til ekstra hyggelig pris på Delicatessen Aker brygge. I tillegg får alle barn gratis is etter maten!

Vi har alltid bypåske, vi. Delicatessen skal være et raust, uformelt og inkluderende sted – og da passer det ikke å lukke dørene fordi det står helligdag i kalenderen. For å gjøre påskeuken litt ekstra hyggelig for de som er i byen, tenkte vi det var på sin plass med et lite tilbud. 

…sagt og gjort! Fra 24. – 31. mars får du vår lunsjplanke for to til en ekstra hyggelig pris; 500,- i stedet for 560,-. I tillegg kan du bestille den hele dagen, alle dager! Perfekt for deg som vil dele en hyggelig lunsj med kjæresten eller bestekompisen, eller spise en lett middag for to. Gled deg til en smakebit av alle favoritter fra meynen vår; kyllingvinger, albondigas, patatas bravas, tomatsalat med mozzarella, aspargesbønner, serranoskinke, manchego, oliven og brød og alioli. Buen provecho, som vi sier i Spania <3 

 

Bestill bord

 

lunsj i oslo tapas aker brygge
Velkommen på en digg lunsj eller middag på Aker brygge i påsken!

 

Gratis is til alle barn

Bypåske med barn stiller gjerne litt ekstra krav til aktivitetsnivå og morsomme opplevelser. Én ting som gjør de fleste barn gira er is! Derfor spanderer Delicatessen Aker brygge en kule is på alle barn som spiser hos oss i påskeuken. Så håper vi jo at de minste blir like gira av tanken på tapas som de blir av tanken på is, men det gjenstår kanskje å se. Noen av barnefavorittene på Delicatessen er i hvert fall spanske kjøttboller, kyllingvinger og brød med enten smør eller alioli. Har barna dine ikke prøvd disse rettene før, er det kanskje på tide med en aldri så liten påskepremiere!

 

gratis is til barn delicatessen aker brygge
En kule hjemmelaget vaniljeis slår aldri feil etter en planke med tapas

 

Velkommen til en ekstra hyggelig middag

Vi tør å påstå at påskeuken er en av de hyggeligste ukene på Delicatessen Aker brygge. I hvert fall om man liker å ta seg god tid til å nyte maten sin, akkompagnert av litt ekstra god service. Aker brygge er som regel en rolig plass under påskeferien; noe som betyr mindre konkurranse om bordene, lunere stemning og gjerne litt generøse sittetider. For vår del er påskeuken derfor et utmerket tilfelle å la flere oppdage vår digge tapasplanke for to. For deg er det et utmerket tilfelle å nyte et godt tilbud, og et ekstra koselig restaurantbesøk, på en og samme gang!

Psst! Delicatessen Aker brygge har åpnet uteserveringen for sesongen, så om værgudene er på godt humør kan du og din +1 nyte tapasplanken utendørs i påsken. I år har uteserveringen dessuten blitt oppgradert med nye loungemøbler – og vi synes selv at den er hyggeligere enn noensinne. 

 

Velkommen til Delicatessen Aker brygge i påsken – vi gleder oss til å ta deg imot!

 

Tapas i Oslo på Delicatessen Aker brygge
Velkommen på en digg påskemiddag på Delicatessen Aker brygge