Forside > Aktuelt > Vega Sicilia Masterclass på Delicatessen Aker Brygge

Vega Sicilia Masterclass på Delicatessen Aker Brygge

Publisert: 22. mars 2022

5. april arrangerer Delicatessen Aker Brygge vinsmaking, hvor du får prøve noen av de fantastiske vinene fra vinhuset Vega Sicilia!

 

Vega Sicilia er et velkjent navn for de fleste med en interesse og forkjærlighet for spansk vin. Vinhuset ble grunnlagt så tidlig som i 1864, og er i dag mest kjent for viner som Unico, Macán og Alión. Hjemstedet til Vega Sicilia er Ribera del Duero i nord-Spania, men siden 9o-tallet har man begynt å produsere vin også i Toro, Rioja og i Tokaj-regionen i Ungarn. I dag når vinene til Tempos Vega Sicilia – som vinhuset heter i dag – ut til forbrukere over hele verden, og vinner stadig priser i internasjonale konkurranser.

 

vega sicilia delicatessen

 

Velkommen på Masterclass med Winetailor

Under årets Nor-Shipping-messe har Delicatessen Aker Brygge gleden av å få besøk av Winetailor, som vil presentere fire toppviner fra Tempos Vega Sicilia. Hvis du er interessert i god vin og mat, er dette en kveld du ikke vil gå glipp av!

Det vil bli servert en snacksmeny basert på spanske produkter i kjent Delicatessen-stil. De flinke folkene i Winetailor guider dere gjennom pairings, og forteller mer om vinene i en intim og hyggelig setting. Ta med kollegaene, en venn eller kjæresten, og gled deg til å smake noen av de desidert beste vinene fra Spania!

 

Mer om arrangementet

 

• Arrangementet begynner 17.30 og varer ca. 2.5h

• Det vil bli servert en 15-retters snacksmeny

• Vi vil smake Alión, Pintia, Valbuena 5°, Unico samt den ungarske dessertvinen Oremus Tokaji

• Prisen per person er 2390,-

 

Bestill plass på smakingen ved å sende en epost til akerbrygge@delicatessen.no. Merk at det kun er plass til 22 personer denne dagen, så her er det første mann til mølla som gjelder!

 

masterclass vega sicilia delicatessen

 

Les mer om Vega Sicilia her

Les mer om Nor-Shipping-messen her