Forside > Aktuelt > Julemeny på Delicatessen Fredrikstad!

Julemeny på Delicatessen Fredrikstad!

Publisert: 10. oktober 2022

Fra og med 11. november serverer vi en selskapsmeny med julevri på Delicatessen Fredrikstad, for den som vil sparke i gang julesesongen med en skikkelig tapasfest!

Delicatessen Fredrikstad kan du booke julebord for alt fra små grupper og helt opptil 300 personer. I restauranten er det plass til rundt 50 personer fordelt på flere langbord, og er dere flere enn det kan dere leie plass på Litteraturhuset og få mat fra oss. Uansett størrelse på gruppen sørger vi for god mat og hyggelige omgivelser, midt i Fredrikstad sentrum!

Julemeny med både norske og spanske klassikere

Vi gjentar suksessen fra tidligere år, og tilbyr i tillegg til vår vanlige selskapsmeny en julemeny med ribbe og pinnekjøtt laget på Delicatessen-vis. Rødkålen får seg en ekstra dæsj med krydder, og rotmoset karamelliseres for å gi en digg kontrast til det salte pinnekjøttet. En salat med sesongens beter bidrar med farge og tekstur, og i stedet for den bleke medisterpølsen blir det krydret Chorizo stekt i ovn. Her får du virkelig en meny for alle – uansett om du er glad i de norske klassikerne eller er keen på å prøve noe nytt!

Menyen kan bestilles av selskap på 6 personer og oppover og er tilgjengelig fra 11. november.

Bestill julebord på Delicatessen Fredrikstad

 

julemeny fredrikstad delicatessen
Julemeny – Delicatessen Fredrikstad

 

Bestill julebord på Delicatessen Fredrikstad

Det kan være lurt å være ute i god tid dersom du skal arrangere julebord. De populære datoene fyller seg opp fort, og det er kjipt å stå uten reservasjon når den store datoen nærmer seg. Bestill julebord for vennegjengen, kollegaene eller familien ved å sende oss en epost, så legger vi til rette for et hyggelig selskap med god mat.

Har du leid lokale for julebord, men trenger mat? Bestill catering til julebordet – Delicatessen Catering i Fredrikstad har også en Juletapas-meny som passer både store og små selskap. Menyen inneholder mange av de klassiske rettene fra Delicatessen-restaurantene, med innslag av julesesongens smaker. Maten kan hentes i restauranten eller leveres i Fredrikstad, og kommer i lekre terracottafat som kan settes rett ut på bordet. Se menyen og bestill catering til julebord her!

 

julemat catering Fredrikstad