Forside > Fredrikstad

Velkommen til Delicatessen Tapasrestaurant i Fredrikstad

 

Din lokale tapasrestaurant i Storgata, midt i Fredrikstad sentrum! Delicatessen Fredrikstad var den første Delicatessen-restauranten som åpnet utenfor Oslo, og er den nest største og mest moderne av dem. Her tilbyr vi mange av våre klassikere, men også nye tapasretter som kun serveres her i restauranten vår i Fredrikstad – alt i en uformell og koselig atmosfære.

 

Bestill bord og se menyen vår lenger ned på siden, eller send oss en epost. Vi gleder oss til å se deg!

 

 

Vil du spise tapas hjemme? 

 

Bestill take away

 

Ønsker du å få tapas levert hjem eller til et privat arrangement?

 

Bestill catering

 

 

 

Kjøp gavekort på Delicatessen!

 

Kjøp gavekort

 

360° visning av restauranten

Uteservering i Fredrikstad

Velkommen til god mat og flott utsikt! Delicatessen Fredrikstad har uteservering med varmelamper samt tak og vinduer som kan åpnes og lukkes, slik at du kan nyte et deilig tapasmåltid på brygga uansett vær. Her er det sol fra ca kl. 12 – 21 om sommeren, og plass til rundt 30 personer på både små og store bord. Under høysesong har vi også uteservering langs forsiden, mot Blomstertorvet. Det er førstemann til mølla som gjelder; vi tar altså ikke imot reservasjoner på uteserveringen, men ordner selvsagt et bord til deg ute hvis det er plass.

Håper vi ses i sola på uteserveringen i sommer!

Bestille bord

Ønsker du å bestille til et selskap på mer enn 7 personer kan du sende oss en e-post til fredrikstad@delicatessen.no Husk å skrive antall personer og hvilken dato og tid du ønsker å bestille til.

Vi er en kontantfri restaurant – du kan betale med bankkort eller digitalt med vipps / kort. 

ÅPNINGSTIDER

Dag Kjøkken Restaurant
Mandag 12:00 – 21:00 12:00 – 21.30
Tirsdag 12:00 – 21:00 12:00 – 21.30
Onsdag 12:00 – 22:00 12:00 – 22.30
Torsdag 12:00 – 22:00 12:00 – 22.30
Fredag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:30
Lørdag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:30
Søndag STENGT STENGT

På grunn av bla. brannforskrifter er det dessverre ikke mulig å ta med barnevogner, sykler eller andre større trillende gjenstander inn i restauranten.

Barnevognbager og store gjenstander som kan klappes sammen går greit så lenge vi får plass til det.

PS! Vi har barnestoler til de minste.

Rullestoler er selvfølgelig velkomne.

 

Meny

Lunsj i Fredrikstad

Vi har satt sammen en spennende lunsjmeny som er tilgjengelig alle dager vi holder åpent, frem til klokken 16. Her kan du velge blant et bredt utvalg av småretter – perfekt for en lett lunsj som kan nytes alene eller deles med venner eller kollegaer. I tillegg til tapas kan du også bestille noen av våre mettende sandwicher eller salater. Vi tilbyr også takeaway for deg som vil ta lunsjen på kontoret eller på farta. Besøk vår restaurant ved kaipromenaden og opplev en smakfull og avslappende lunsj i Fredrikstad!

 

Kontakt oss