Forside > Aktuelt > Takk og farvel, Fredrikstad

Takk og farvel, Fredrikstad

Publisert: 29. oktober 2023

Det er med tungt hjerte vi har besluttet oss for å ikke forlenge leieforholdet i Litteraturhuset i Fredrikstad, når kontrakten løper ut. Delicatessen Fredrikstad har derfor sin siste åpningsdag 22. desember – og vi håper du vil komme og spise masse digg tapas hos oss før det. Maten, vinen og folka vil fortsatt være like fantastiske frem til stenging!

Delicatessen Fredrikstad var den første Delicatessen-restauranten som åpnet utenfor Oslo – og for en reise det har vært! Magiske kvelder på uteserveringen, hyggelige selskap både i restauranten og på Litteraturhuset, cateringleveringer i og utenfor byen og helt vanlige hverdager med tapas på tallerkenen.

I nesten fem gode år har vi bidratt til å skape god stemning ved bryggekanten. Men som alle gode historier, har også denne en slutt. Før vi setter punktum håper vi du griper sjansen til å nyte et siste tapasmåltid (eller flere) på Delicatessen Fredrikstad!

 

Book bord

 

Delicatessen tapas Fredrikstad
Velkommen til et siste tapasmåltid på Delicatessen Fredrikstad

 

Julebord i Fredrikstad

Skal du samle venner, familie eller kollegaer til et sosialt måltid i høst eller nærmere jul? Bestill bord på Delicatessen Fredrikstad om dere bor i nærheten! Restauranten har plass til flere hyggelige langbord – og er dere en skikkelig stor gjeng kan dere leie selskapslokaler på Litteraturhuset. Da ordner vi buffet med et godt utvalg av både kjøtt, fisk og grønnsaker. Tapas er perfekt mat til julebord eller andre sosiale samlinger, siden variasjonen er så stor. Alle finner garantert noe de liker på en tapasbuffet!

Fra midten av november tilbyr Delicatessen Fredrikstad en julemeny i tillegg til den vanlige selskapsmenyen. Julemenyen inneholder både pinnekjøtt og ribbe, i tillegg til noen av de mest populære rettene fra den vanlige tapasmenyen vår. Selskapsmeny og julemeny serveres i utgangspunktet til grupper på åtte personer og oppover, men vi kan selvsagt lage disse menyene til mindre selskap på forespørsel.

 

Vil du bestille bord til et selskap i Fredrikstad? Send oss en epost!

Les mer om selskap på Delicatessen

 

tapas julebord Fredrikstad
Juletapas fra Delicatessen Catering i Fredrikstad – perfekt til julebord!

 

Catering til julebord i Fredrikstad

Har du leid et lokale til julebord, men mangler maten? Da kan du bestille tapasmeny eller julemeny fra Delicatessen Catering i Fredrikstad, eller sette sammen din egen meny med retter fra Ekstra produkter-seksjonen på bestillingssiden.

Delicatessen Catering i Fredrikstad leverer alle dager utenom søndag, eller så kan du hente maten selv i restaurantens åpningstid. Ønsker du levering et stykke utenfor byen? Ta kontakt med oss på epost eller telefon 21 42 28 80, så skal vi prøve å få til det også.

 

Bestill catering

Les mer om catering fra Delicatessen

 

Har du lyst til å ta et siste farvel av Delicatessen Fredrikstad?

Book bord

 

Restaurant Fredrikstad Delicatessen
Velkommen til et hyggelig måltid på Delicatessen Fredrikstad!