Velkommen til søndagsbrunsj hos Delicatessen Bodø

Publisert: 2. desember 2020

Hver søndag byr vi på deilig brunsj med spennende pintxos-retter hentet fra Baskerland, og ekte spansk sangria. Velkommen skal dere være!

Hva er pintxos?

Pintxos, eller pincho og pinchu, er en kjent tapas-stil fra Baskerland, og er en liten matbit som vanligvis nytes i barer, tradisjonelt i Nord-Spania. Felles for pintxos-rettene er at de alle serveres som et lite kunstverk dandert på et stykke godt brød med en liten pinne som holder alt samlet. Det er også dette som gjerne skiller pintxos fra den tradisjonelle, spanske tapasen. Disse spennende, små rettene blir nemlig kalt pintxos fordi de som oftest har en pincho stukket gjennom seg, som er det spanske ordet for pigg.

Psst.. Pintxos uttales pintsjos [ˈpintʃos].

Nyt deilig brunsj hos oss hver søndag

Hver søndag mellom klokken 12:00 til 17:00 ønsker vi dere velkommen til brunsj i restauranten vår i Bodø. Her serverer vi nydelig pintxos sammen med sangria og cava sangria på mugger. Rettene på menyen består av forskjellige varianter av pintxos, hvor vi har utvalg med kjøtt, fisk og vegetar.

Prisen for brunsjmenyen er 295,- per person, inkludert kaffe.

I tillegg til brunsjmenyen vil vi også servere våre deilige salater og sandwicher samt et lite utvalg av våre populære tapasretter.

Du kan enkelt bestille bord for søndagsbrunsj til deg og følget her

*På grunn av nye restriksjoner holder vi stengt på søndager fra den 4. januar til og med søndag den 31. januar.