Forside > Aktuelt > Feir nasjonaldagen med oss

Feir nasjonaldagen med oss

Publisert: 29. april 2019

Delicatessen-restaurantene holder som vanlig åpent på 17. mai, og vi står klare til å servere deg deilige tapasretter. Besøk oss med vennegjengen, familien eller kollegaene for et sosialt og smakfullt måltid!

 

Vi feirer nasjonaldagen med en egen 17. mai meny hele dagen. Menyen består av mange av favorittene fra menyen vår, samt noen lokale spesialiteter. Send en epost til restauranten du ønsker å besøke for å få tilsendt menyen, og for å reservere bord til større grupper. Bordreservasjonene fyller seg fort opp, så om du ønsker bord anbefaler vi å booke så fort som mulig.

 

Book et bord hos Delicatessen til 17. mai

Delicatessen Majorstuen og Delicatessen Aker Brygge holder kjøkkenet vårt åpent fra 12:00 – 19:00. Her er det ikke faste sittetider, men populære tider (som regel mellom 12 – 14) fyller seg opp kjapt.

Delicatessen Grünerløkka tilbyr vi tre sittetider; klokken 12:00 – 14:00, 14:30 – 16:30 eller 17:00 – 19:00. Også her fyller de tidligere sittetidene seg opp kjapt, så ikke vent for lenge med å reservere bord om du ønsker å besøke Delicatessen Grünerløkka på nasjonaldagen.

Delicatessen Fredrikstad åpner klokken 12.00 og holder åpent kjøkkenet til klokken 21.00

Vi tar ikke reservasjoner på uteserveringen på noen av restaurantene, men flytter deg selsvsagt ut om været er fint og det er plass. Ute er det førstemann til mølla, så vi anbefaler deg å gå for en tidlig sittetid hvis du ønsker å sikre deg en plass ute.

 

Book et bord på en av våre tre restauranter i Oslo – eller vår splitter nye restaurant i Fredrikstad, ved å klikke på restauranten du ønsker å besøke i toppmenyen.

 

Vi gleder oss til å se deg på Delicatessen på nasjonaldagen!

 

Publisert 29.4 2019