Delicatessen Fredrikstad arrangerer Winemaker’s Dinner

Publisert: 7. oktober 2019

Den 16. oktober har Delicatessen i Fredrikstad gleden av å invitere deg til «Winemaker’s Dinner» med produsenter fra Ossian Vides Y Vinos og Pago de Carraovejas. Vi ønsker deg velkommen til en kveld fullspekket av utsøkte viner servert sammen med en syv-retters meny som gir deg en spennende smaksopplevelse.

Spanske viner presentert av David Montes og Paulo Cardos

David Montes og Paulo Cardos fra vingårdene Ossian Vides y Vinos og Pago de Carraovejas vil presentere de ulike vinene som er hentet fra områdene Segovia og Valladolid i Spania. Vingårdene ligger nord i Spania, der druene dyrkes 840-930 meter over havet. Vingården Ossian produserer hvitvin ved å dyrke frem Verdejo-druens spesielle potensiale, mens Pago de Carraovejas produserer friske rødviner med druene Tinto Fino, Cabernet Sauvignon og Merlot.

En eksklusiv meny tilpasset det spanske vinutvalget

Sammen med vinutvalget har vi også satt sammen en variert syv-retters meny som er tilpasset de seks vinene som vil bli servert. Nedenfor kan du se hele menyen og vinutvalget for kvelden.

Ossian Quintaluna 2017  – Hvitvin
Serranoskinke, manchego, saltede mandler, oliven
*
Ossian 2016  – Hvitvin
Bakt blomkål, karamellisert blomkålpuré hasselnøtter, romesco
*
Ossian Capitel 2016  – Hvitvin
Dagens fangst, smørsaus, bakt purreløk gressløk
*
Pago de Carraovejas  – Rødvin
Cecina (speket okselår) Syltet steinsopp, granateple
*
El Anejon – Rødvin
Presa Iberica, maisespuma, tørket mais grillet piquillo
*
Cuesta Las Liebres – Rødvin
Oksehale og oksebrystterrine, mandelpotetpuré, bakte cherrytomater, grønnkålchips
*
Kaffe
Sjokoladeganache, salt, olivenolje, fritert brød

 

Bli med på Winemaker’s Dinner hos Delicatessen i Fredrikstad

For å delta på arrangementet kan du booke bord direkte på nettsiden vår ved å velge bordreservasjon klokken 18:00, eller ved å kjøpe billetter gjennom A-kortet. Vi ønsker deg velkommen til Winemaker’s Dinner hos oss i Delicatessen Fredrikstad. Dersom du skulle ha noen spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 214 22 880.