Forside > Aktuelt > Cevichekurs på Aymara Peru

Cevichekurs på Aymara Peru

Publisert: 18. mars 2022

Vår kjære, peruanske søsterrestaurant, Aymara, holder endelig sitt første cevichekurs etter et lengre pandemi-opphold. Bli med på kurset, og lær deg teknikkene for å tilberede denne digge, syrlige og bittelitt spicy nasjonalretten fra Peru!

 

Første kursdato er satt til mandag 4. april kl. 18. Aller best er kurset med tre smaksglass med vin og en liten pisco sour, men den som har hatt en hard helg kan også velge kurs uten vin. Du vil lære deg grunnteknikkene for hvordan man lager den perfekte ceviche i en intim og sosial setting, ledet av Aymara sin flinke kjøkkensjef Mariano.

Hvem passer cevichekurset for?

Aymara sitt cevichekurs passer for alle som er interessert i å vite mer om denne fantastiske matretten, samt lære hvordan man lager en skikkelig ceviche. Mange nordmenn tenker nok at det er enkelt å slenge sammen en ceviche; bare å kutte litt fisk, presse over lime og supplere med noe avokado, mango og koriander, sant? Åh nei, ikke helt sant, om du spør en peruaner. Ceviche er så mye mer enn det de fleste av oss har laget eller blitt servert hos venner. Så bli med på kruset, og få oppskriftene og teknikkene som kreves for å lage en ekte, smakfull ceviche!

 

Ceviche aymara peru

 

Hva koster cevichekurset?

Cevichekurs uten vin koster 990,- og cevichekurs med tre glass vin og en liten pisco sour koster 1290,-.

Kurset er for opp til 20 personer og varer i ca 1.5 time. Etter at maten er ferdiglaget setter man seg ned og spiser sammen, så dette er både et lærerikt og sosialt arrangement. På førstkommende kurs vil du lage en klassisk ceviche, en Tiradito Nikkei (peruviansk-japansk ceviche) og en Causa Acevichada (en ceviche-vri på en peruviansk nasjonalrett) – under veiledning av Mariano. Merk at kurset foregår på engelsk.

 

Kursstart: 4. april kl. 18:00
Sted: Aymara, Parkveien 64, 0254 Oslo
Pris: 990,- / 1290,- (ink. vin) per person

 

Cevichekurs er den perfekte gave, eller overraskelse til en kjæreste, venn eller familiemedlem som du har lyst til å gjøre noe hyggelig sammen med. Bestill plass i dag – før det blir fullt!

 

Bestill plass på cevichekurset ved å gå inn på Aymara sin bookingside, velge 4. april og følge instruksjonene.