Forside > Aktuelt > Julebord på Delicatessen

Julebord på Delicatessen

Publisert: 5. oktober 2022

Er du på jakt etter et hyggelig bord eller chambre separee til årets julebordfeiring? Legg årets julebord til Delicatessen – vi kan ta imot både små og store grupper på våre fem restauranter! 

Julebordsesongen nærmer seg med stormskritt, og det er allerede nå lurt å planlegge årets julebord før alt fyller seg opp. Hva med å ta med bedriften eller vennegjengen til Delicatessen for et sosialt julebord med smaksrise, spanske tapasretter? Det kan være digg å ta et avbrekk fra all ribbe og pinnekjøtt man uansett spiser i julebordtiden – og heller klinke til med en skikkelig tapasfest!

 

Julebord for både små grupper og større selskap

Hos Delicatessen kan vi ta imot både små og store selskap, basert på kapasiteten til den restauranten du ønsker å holde julebordet på. I hovedsak kan vi ta imot selskap på opptil 60 personer, men hvis du skal arrangere et større julebord kan du alltids sende en forespørsel til den aktuelle restauranten. Det blir servert en selskapsmeny som varierer fra restaurant til restaurant, og med litt forskjellige minimumsantall.

  • Delicatessen Aker Brygge kan ta imot selskaper på inntil 60 personer, og har en hyggelig mezzanin samt et chambre separée i andre etasje
  • Delicatessen Tromsø tar imot selskaper på 8 personer og oppover, enten i chambre separée eller på langbord i restauranten

 

julebord oslo
Tapas er den perfekte julebordsmaten – sosialt, fargerikt og stappfullt av smak!

 

Chambre separée til julebordet

Ved ønske om skjerming fra resten av restauranten kan du bestille bord i chambre séparée til julebordet. I Oslo har vi chambre separée på Delicatessen Aker Brygge, med plass til inntil 26 personer. Her er det også skjerm og mulighet for bildefremvisning eller presentasjoner. I Tromsø har vi chambre separée med plass opp til 30 personer fordelt på to til tre langbord – også her med TV-skjerm om ønskelig.

Om selskapsrommet er fullt på den aktuelle datoen, har også vår søsterrestaurant Aymara Peru chambre separée i Oslo. Les mer om selskap på Aymara Peru her!

 

Varierte tapasretter for enhver smak

Tapas og småretter er perfekt å servere til både små og store selskap. Alle gjester får smake litt av hver rett som menyen har å by på, og den gode variasjonen gjør at alle kan finne noe de liker. Delicatessen byr på en tapasmeny med et bredt utvalg av retter som inneholder både kjøtt, fisk, grønnsaker, oster, brød og snacks. Her finner du både tradisjonelle tapasretter, samt noen av våre kjente klassikere med lokale vrier. Tapas er sosialt, og den perfekte maten for julebordsfeiringen!

 

julebord selskap

 

 

Book inn årets julebord på Delicatessen

Ta med kollegene eller vennegjengen på et koselig julebord hos Delicatessen tapasbar. For mer informasjon eller ønske om å booke inn julebordet hos oss, send oss en e-post til restauranten du ønsker å holde julebordet på:

Aker Brygge | Grünerløkka | Majorstuen | Fredrikstad | Tromsø

 

Velkommen – vi gleder oss til å feire julebordsesongen med dere!

Har dere allerede et lokale til julebordet, men trenger catering? Delicatessen catering tilbyr både klassisk tapas og juletapas til julebordet – les mer her!

catering til julebord
Juletapas – en smakfull cateringmeny til julebord!