Delicatessen åpner ny restaurant i Fredrikstad

Publisert: 19. mars 2019

Etter lang fartstid med tre restauranter i Oslo, er vi i Delicatessen stolte over at vi nå skal åpne en helt ny restaurant i Litteraturhuset i Fredrikstad. Dette blir den aller første Delicatessen utenfor Oslo. Vi gleder oss til å servere god, spansk tapas til Fredrikstads innbyggere og besøkende.

Etter å ha blitt godt kjent med spansk tapas i hovedstaden, ønsker vi å dele tapas-konseptet i en ny by. Suksessen i Oslo viser at vi har et konsept som blir satt pris på og er godt likt av folket, og vi har tro på at dette vil fungere like godt i Fredrikstad. I den nye restauranten vil vi tilby mange av de klassiske rettene våre, men også servere noen helt nye retter som kun blir servert på Delicatessen i Fredrikstad.

Vi åpner for booking av bord i den nye restauranten allerede i løpet av april. Besøk den nye restauranten vår og opplev gode smaker i vår tapasbar. Følg siden vår på Facebook for oppdateringer om den nye restauranten og følg med på restaurantsiden til Fredrikstad for booking av bord og meny. Vi gleder oss. Velkommen!