Forside > Aktuelt > Delicatessen åpner ny restaurant i Fredrikstad

Delicatessen åpner ny restaurant i Fredrikstad

Publisert: 19. mars 2019

Etter lang fartstid med tre restauranter i Oslo, er vi i Delicatessen stolte over at vi nå skal åpne en helt ny restaurant i Litteraturhuset i Fredrikstad. Dette blir den aller første Delicatessen utenfor Oslo. Vi gleder oss til å servere velsmakende, spansk tapas til Fredrikstads innbyggere og besøkende!

 

Etter å ha blitt godt kjent med spansk tapas i hovedstaden, ønsker vi å dele tapas-konseptet med en ny by. Suksessen i Oslo viser at vi har et konsept som blir satt pris på og er godt likt av folket, og vi har tro på at dette vil fungere like godt i Fredrikstad. I den nye restauranten vil vi tilby mange av de klassiske rettene våre, men også servere noen helt nye retter som kun blir servert på Delicatessen i Fredrikstad.

Tapasrestaurant med stor uteservering i Fredrikstad

I tillegg til moderne og luftige lokaler, får vi en stor uteservering på kaipromenaden i Fredrikstad. Uteserveringen får både glasstak og glassvegger som kan åpnes og lukkes avhengig av været. I tillegg kan de store vinduene i restauranten skyves til siden, slik at restauranten åpnes mot uteserveringen og kaipromenaden.

Vi åpner for booking av bord i den nye restauranten allerede i løpet av april. Besøk Delicatessen tapasbar Fredrikstad og opplev gode, spanske smaker i hyggelige og koselige omgivelser. Følg Delicatessen Fredrikstad på Facebook for oppdateringer, og følg med på restaurantsiden til Fredrikstad for booking av bord og meny. Vi gleder oss – velkommen!

 

delicatessen tapasbar fredrikstad
Interiøret på Delicatessen Fredrikstad, sett fra inngangen