Forside > Aktuelt > Bestill catering til konfirmasjon

Bestill catering til konfirmasjon

Publisert: 17. april 2023

Skal du bestille catering til konfirmasjon, men er usikker på hva du skal velge? Med en tapasmeny fra Delicatessen catering får du en god variasjon av retter, og mat som faller i smak hos både barn og voksne!

 

På en dag så spesiell som konfirmasjonen, er det ekstra viktig at maten er god. Ofte skal mange aldersgrupper og smakspreferanser tilfredsstilles på en og samme gang – og nettopp derfor er tapas et genialt valg av mat til konfirmasjonsselskap. Både små og store gjester vil garantert finne noe de liker, og om konfirmanten selv får velge tipper vi at retter som albondigas, kyllingvinger og patatas bravas er en innertier. Utvalget er stort, og serveringen er enkel, med lekker presentasjon i store terracottafat og -skåler. Tenk så digg å fokusere på å ta vare på gjestene i stedet for å henge over grytene på den store dagen!

 

Spanske Kjøttboller Til Konfirmasjon
Albóndigas, eller spanske kjøttboller, er en populær rett bland så vel barn som voksne i konfirmasjonsselskap

 

Klassisk tapas fra Delicatessen

Delicatessen sin klassiske tapasmeny kan bestilles i både Oslo, Fredrikstad og Tromsø. Dette er både vår eldste og mest populære tapasmeny, som inneholder et godt utvalg av retter som de aller fleste liker. Særlig spanske kjøttboller og kyllingvinger er populære blant så vel store som små, og vil du supplere med noen flere retter kan du enkelt legge til ekstraprodukter i Oslo og Fredrikstad. I Tromsø har vi ikke ekstraprodukter tilgjengelig på bestillingssiden, men hvis du kontakter restauranten direkte kan vi alltids finne en løsning. Det samme gjelder om du ønsker å bytte bytte ut en rett i menyen.

Et generelt tips er å bestille ønsket meny i like mange porsjoner som det er voksne i selskapet, og supplere med ekstraretter til de yngre i selskapet. Da finner alle garantert noe de liker! I Oslo og Fredrikstad kan du velge mellom tre ulike størrelser på tapasmenyene; liten, medium eller stor. Her pleier vi å anbefale medium størrelse – men har du gjester som du vet er småspist holder det ofte med liten, mens de som ønsker å forsyne seg mange ganger med fordel kan gå for stor størrelse.

 

Bestill catering til konfirmasjon i Oslo

Bestill catering til konfirmasjon i Fredrikstad

Bestill catering til konfirmasjon i Tromsø

 

Vegetarisk tapas til konfirmasjon

I Oslo har cateringsjef Sebastien Campa komponert en fargerik og mettende tapasmeny for deg som ønsker et vegetarisk alternativ til konfirmasjonen. Denne fine med denne menyen er at den faktisk er helt vegansk, med noen enkle tilpasninger! Du kan velge om du ønsker et helt vegetarisk måltid, eller om du bare vil supplere med et gitt antall vegetariske porsjoner. Prisen er den samme som for Klassisk tapas i medium størrelse, og ønsker du denne menyen er det bare å sende oss en epost så hjelper vi deg med bestillingen. Ønsker du et vegetarisk eller vegansk alternativ i Fredrikstad eller Tromsø er det bare å ta kontakt med restauranten direkte, så finner kjøkkensjefen på noe spennende til ditt selskap.

Om du bare vil supplere konfirmasjonsmåltidet med litt ekstra vegetariske eller veganske alternativer kan retter som linseragu, aspargesbønner, bulgursalat, sjampinjong og patatas bravas bestilles ved siden av fra Delicatessen catering i Oslo. Det kan også være lurt å notere hvor mange vegetarianere eller veganere du skal ha på besøk i notatfelten i handlekurven, slik at kokkene kan sørge for at det er nok mat for alle med ulike kostholdspreferanser.

 

Vegetarisk Mat Til Konfirmasjon
Delicatessen catering sin vegetariske (og veganske!) tapasmeny

 

Noen tips til matservering i konfirmasjonsselskap

Skal du ha mange gjester på konfirmasjonsselskap, er det lurt å legge opp til at matserveringen går så knirkefritt som mulig. Lag en eller to større buffeter, og la gjestene forsyne seg med mat på egen hånd. Tapas passer perfekt både på buffetbord, eller fordelt på mindre buffeter på et eller flere langbord. Et tips er å dekke opp med litt for små tallerkener, heller enn litt for store. På den måten unngår du at gjestene forsyner seg med mer enn de egentlig orker, og du slipper unødvendig matsvinn. Mange av rettene i våre tapasmenyer kan pakkes inn og oppbevares en dag eller to i kjøleskapet, dersom du skulle få mye mat til overs. Spør du oss, går man aldri lei av tapas – og en lunsj med spansk vri dagen etter konfirmasjonsselskapet slår sjeldent feil!

 

Generell informasjon om tapas fra Delicatessen catering

• All mat leveres i store terracottafat og -skåler som kan settes rett ut på buffetbord

• Serveringsbestikk følger ikke med, men kan leies hvis ønskelig (gjelder kun store selskap i Oslo med omegn)

• Kokk kan leies inn på forespørsel, for et mer formelt uttrykk. Ta kontakt med catering@delicatessen.no for forespørsel om kokk, eller direkte med restauranten i Fredrikstad eller Tromsø

Vi kan tilpasse de fleste menyer og retter hvis det gjelder allergener som er oppført på Mattilsynets allergiliste. Merk at vår mat inneholder mye løk, hvitløk og paprika, og at disse ingrediensene er vanskelig for oss å utelukke

 

Delicatessen catering leverer tapas til både små og store konfirmasjoner. Vår mat blir aller best når du selv varmer den opp rett før servering, men om du skal ha mange gjester på besøk er det selvsagt enklest å bestille ferdig oppvarmet mat. Ønsker du varm mat for levering eller henting kommer maten i thermokasser som holder på varmen i en drøy time, og alt du trenger å gjøre før servering er å ta av plast/folie og tørke av fat og skåler kjapt. Merk at alt utstyr må leveres tilbake til restauranten eller cateringavdelingen maks en uke etter levering/henting. I Oslo tilbyr vi også retur av utstyr via vår eksterne transportør.

 

Har du spørsmål om catering til konfirmasjon? Ta kontakt med catering@delicatessen.no om du skal bestille catering i Oslo, og direkte med restauranten i Fredrikstad eller Tromsø.

 

Tapas Til Konfirmasjon Fra Delicatessen
Bestill tapas til konfirmasjonen fra Delicatessen catering!