Forside > Aktuelt > Forsinket julebord – for deg som ikke rakk, fikk avlyst eller glemte å booke

Forsinket julebord – for deg som ikke rakk, fikk avlyst eller glemte å booke

Publisert: 4. mars 2022

Julebordsesongen ble ikke som ventet i 2021 heller. Mange restauranter stengte, bordbestillinger ble kansellert og feiringer utsatt. Noen holdt sikkert julebord i mindre grupper i hjemmet – kanskje med catering fra oss eller andre restauranter. Andre kanskje rett og slett ikke hadde tid i den travle førjulstiden. Men hva gjør vel det, når man kan feire julebord i mars!

 

Nyttårsbord, årsfest, kickoff, forsinket julebord… selv før pandemien har det å senerelegge julebordet faktisk blitt mer og mer populært. Det har for eksempel vi i Delicatessen gjort, så i år blir det feiring i slutten av mars. I tillegg ser vi at mange – både bedrifter og vennegjenger – har begynt å legge inn store bestillinger på så vel catering som i restaurantene nå som samfunnet er åpent og normalisert. Noen velger å holde en sårt etterlengtet kickoff nå i begynnelsen av våren, for å samle kollegaene etter lange perioder med hjemmekontor. Tenk så hyggelig å ha noe å se frem til, når fjoråret var preget av lite sosial aktivitet. Vi må rett og slett øve oss på å være sosiale igjen! 

 

tapas delicatessen grünerløkka
Den unike stemningen på Delicatessen Grünerløkka

 

Julebord i mars = mindre stress, mer kapasitet

Julebordsesongen på Delicatessen-restaurantene begynte å fylle seg opp allerede i september, og de som var sent ute har enten måttet velge en annen dato eller endre ønsket tid for reservasjonen. Julebordsesongen 2021 ble abrupt avbrutt, men det kan faktisk ha sine fordeler å senerelegge julebordet. I desember er typisk restaurantene fulle, servitørene travle og kjøkkenet fullt av bonger stort sett alle dager. Noen må kanskje vente litt ekstra, og noen rekker kanskje ikke den siste slurken kaffe før sittetiden er over. I årets første måneder er tempoet generelt lavere, og mange av restaurantene har mer plass enn ellers. Tenk så deilig å kanskje dra ut litt på sittetiden og samle gjengen eller kollegaene i en tid hvor man ikke må krige for å få reservert bord!

 

delicatessen tapasbar
Jesus på Delicatessen Aker Brygge er klar for å igjen ta imot store selskap

 

Kickoff lader opp batteriene

For noen er årets første måneder tradisjonelt sett litt mørke å triste. Så vel privatpersoner som bedrifter har ofte sprengt budsjettene sine under julebordsesongen, og mange ser kanskje til og med fram til litt hvile og pause fra middager og fest. I år derimot, kan mars se ut til å bli tiden når mange kan ta igjen avlyste sosiale aktiviteter.   

Gjør som oss – book et forsinket julebord, og gled deg til å feire at vi igjen kan være sosiale med de du er glad i!

Book selskap i Fredrikstad

Book selskap på Delicatessen Aker Brygge, Grünerløkka eller Majorstuen

Book selskap på Aymara – vår peruanske søster ved Solli Plass i Oslo, med stort Chambre Separée!

 

Chambre Separée på Aymara, med plass for opp til 60 personer