Forside > Aktuelt > Det er matkasse-sesong

Det er matkasse-sesong

Publisert: 5. juni 2024

 

Temperaturene stiger i både luft og hav, og det er mer lokkende å henge utendørs enn å stå på kjøkkenet. Da er det praktisk at Delicatessen Catering kan fikse middagen – med minimal innsats fra deg. 

Noen ting som kjennetegner matkasse-sesongen, er at det blir mindre og mindre fristende å bruke tid på å lage mat. For ikke å snakke om tankevirksomheten bak en meny, og farting i butikker og delikatesseforretninger. Sommeren er kort – så når værmeldingen først viser sol og skyfri himmel, er det greit å outsorce matforberedelsene. Til Delicatessen Catering, for eksempel!

Se menyen

Bestill spansk matkasse i liten eller stor størrelse

Delicatessen Catering tilbyr to matkasser med spanske delikatesser; en liten og en stor. Liten matkasse passer perfekt på picknick, som aperitif eller som kveldssnacks. Stor matkasse gir en god middag for fire personer – eller så kan den deles opp og nytes over flere dager. Rettene i begge matkassene holder seg i kjøleskap i rundt en uke. Oppi matkassen finner du spanske favoritter som passer for hele familien; som spanske kjøttboller i tomatsaus, spansk potetomelett og et godt utvalg spekemat og ost, blandt annet. Rettene som skal nytes varme trenger bare enkel oppvarming i vanlig stekeovn og på komfyren. Maksimalt med rom for å kose seg i parken, på stranda eller på en uteservering helt frem til middagstid, med andre ord. 

Hent matkassen på vårt cateringkjøkken ved Carl Berner tirsdager til lørdager, eller få levert av vår transportør mot et tillegg.

matkasse tapas spansk mat
Spansk middag for fire personer – buen provecho!

 

Liten matkasse med spansk mat

Delicatessen Catering sin lille matkasse med spansk mat inneholder følgende retter: 

 
Trøffelmanchego

Serranoskinke

Chorizo Ibérico 

Salchichon Ibérico 

Valencia- og Marcona-mandler 

Marinerte oliven 

Delicatessen alioli
 
matkasse spansk mat delicatessen
Liten matkasse med spansk mat fra Delicatessen Catering

 

Stor matkasse med spansk mat

Delicatessen Catering sin store matkasse med spansk mat inneholder følgende retter: 

 
Trøffelmanchego

Serranoskinke

Chorizo Ibérico 

Salchichon Ibérico 

Valencia- og Marcona-mandler 

Marinerte oliven

Delicatessen alioli 

Pimentos de padron 

Spanske kjøttboller i tomatsaus

Tortilla de patatas

Rå chorizopølse

tapas matkasse spansk mat delicatessen
Stor matkasse med spansk mat fra Delicatessen Catering

 

Vi anbefaler å ta ut spekemat, ost og oliven fra kjøleskapet en halvtime før servering. Da smaker produktene mer, og får riktig konsistens. 

Chorizo, albondigas og tortilla går i ovnen i ildfast form. Pimientos de padron stekes i panne med litt olje på høy varme til de har fått farge. 

Bestill matkasse

 

Bestill spansk mat til ditt neste selskap

Er du av den ekstremt bekvemme typen, kan du selvsagt også bestille ferdig oppvarmet mat fra Delicatessen – Catering  levert på døra eller til et selskapslokale. Cateringmenyene må bestilles i minimum fem porsjoner, og er et perfekt valg til selskap hvor du heller vil fokusere på gjestene enn matlaging. Velg mellom to ulike menyer; Klassisk tapas eller den litt mer eksklusive Tapas meny. Begge innholder et variert utvalg retter med både kjøtt, fisk og grønnsaker, og mange av favorittene fra Delicatessen restaurantene. 

Har du spørsmål om catering fra Delicatessen?
Ring eller send en epost: 

22 46 72 00 (tastevalg 1)  |  catering@delicatessen.no  

tapas meny catering
Tapas meny med blandt annet grillet chevre og rødbeter, albondigas, fylte piquillos og confitert ørret med fennikel. En skikkelig festmeny!