Forside > Aktuelt > Terningkast 6 for Delicatessen-lillesøster Cebiche

Terningkast 6 for Delicatessen-lillesøster Cebiche

Publisert: 17. august 2022

Under årets Øyafestival disket vår lillesøster Cebiche opp med to ulike typer ceviche, og høstet toppscore fra både Dagsavisen og Dagbladet – terningkast 5 fra Aftenposten og godt.no!

 

Ceviche er den perfekte sommermaten; med sin friske syre og kalde råvarer. Det var det mange som skjønte under Øyafestivalen, som ba på rekordvarme og strålende sol! Med over 5000 porsjoner servert er det tydelig at maten fra Cebiche by Aymara mat falt i smak ikke bare hos matanmelderne, men også hos publikum.

 

 Toppscore fra Dagsavisen og Dagbladet

Dagsavisen og Dagbladet sine matanmeldere var aller mest begeistret, og trillet terningkast 6 over Cebiche sin Chifa henholdsvis Classico ceviche. Dagsavisen og godt.no ga begge terningkast 5 til Chifa, som er lakseceviche med asiatiske smaker. Ceviche Classico kan lages på en mengde ulike måter, men Cebiche valgte å bruke sei, Rocoto-chili. søtpotet, choclo, cancha og rekechips. En skikkelig smaksbombe, med kremet marinade og krispige tilbehør!

 

cebiche by aymara ceviche
Chifa ceviche med laks og Ceviche Classico med sei.

 

Laks og agurkterninger er vendt i en passe syrlig, smakfull saus sammen med vårløk og koriander. På toppen troner sprø, deilige wontons som gir den rette kontrasten i tekstur. Dette er en smaksfest. En nydelig rett, rett og slett.

Dagsavisen

Aymara sin cevichebar Cebiche er allerede en av våre Mathallen-favoritter, og dette ser ut som forventet: fresht og delikat.

Dagbladet

Forseggjort og smakfullt i små biter. Ulike teksturer og bra mengde mat. Det blir ikke lettere og friskere i varmen. God valuta for pengene.

Aftenposten

Fisken er fresh, det er mye av den, den har ikke ligget for lenge i marinaden og er fremdeles frisk og fin. Retten har en fin fordeling mellom ulike teksturer og salt, syrlig og søtt.

godt.no

 

 

peruansk mat oslo
Et utvalg av Cebiche; Tiradito Nikkei, friterte Calamares, Cebiche Thai, Cebiche Classico og peruansk ris med sjømat (Arroz Chaufa). Nam!