Forside > Aktuelt > Book årets julebord, med spansk vri

Book årets julebord, med spansk vri

Publisert: 10. november 2023

Skal du arrangere julebord med jobben, vennegjengen eller familien? Gjør årets julebord til en tapasfest hos Delicatessen!

Hvorfor ikke gi julebordtradisjonen en spansk vri i år? Å samles til førjulsfest handler like mye om stemningen som om maten, og på Delicatessen er begge deler gode. Et julebord hos oss kombinerer den autentiske smaken av Spania med den varme og festlige atmosfæren som hører julen til. Uansett om du planlegger et julebord for familien, vennegjengen eller kollegaene har vi garantert en meny som passer dere. Noe av det beste med tapas er den store variasjonen, så hos oss kan alle finne noe de liker.

Legg årets julebord hos Delicatessen og få en opplevelse som skiller seg ut gjennom spanske smaker, juleglede og sydende stemning!

 

Her kan du booke årets julebord

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til årets mest festlige tid, uansett om du skal booke julebord i Oslo, Fredrikstad eller Tromsø. På alle våre fem Delicatessen-restauranter er det duket for en uforglemmelig julebordopplevelse for så vel store som små selskap. Utforsk en verden av delikate tapasretter i urbane miljøer på Aker brygge, Grünerløkka eller Majorstuen – eller ved kaikanten i Fredrikstad eller Tromsø.

Bestill julebord med venner, familie eller kollegaer!

 

Aker brygge
Fredrikstad
Grünerløkka
Majorstuen
Tromsø

 

Du kan enkelt reservere årets julebord her på nettsiden, via telefon eller komme innom restauranten du har lyst til å besøke. Gi deg selv og dine gjester en ekstra spesiell julebordopplevelse i år, og la Delicatessen ta hånd om detaljene – mens dere nyter den herlige maten og atmosfæren. Vi ser frem til å ta deg med på en reise gjennom digge, spanske smaker og en god dose juleglede!

Vil du bestille chambre separee til julebord? Les mer om selskap på Delicatessen her, og se hva de ulike restaurantene kan tilby din gruppe.

 

ribbe til julebord tromsø
Slik serverer Delicatessen Tromsø julas ribbe, som du både får på a la carte- og julemenyen

 

Julemeny hos Delicatessen

Velkommen til en smaksopplevelse utenom det vanlige med vår unike julemeny. På Delicatessen på Aker brygge, i Fredrikstad og i Tromsø tilbyr vi en egen julebordmeny, i tillegg til våre vanlige selskapsmenyer. Julemenyene har fått seg spanske tolkninger av tradisjonelle juleretter som lutefisk, ribbe og gode pølser, kombinert med de klassiske tapasrettene som alle elsker. En festlig meny som balanserer tradisjonelle smaker med lokale vrier og råvarer! Alle våre menyer er skapt med omtanke, for å gi dere en ekstraordinær matopplevelse under årets julebord.

Her er noen eksempler på hva våre julemenyer inneholder:

 • Kjøtt – som ribbe med sprøtt svor og grillet pinnekjøtt
 • Sjømat – som klippfisk med deilige tilbehør
 • Grønnsaker – som pimientos de padrón, patatas bravas og tomatsalat
 • Digg spekemat – som serranoskinke eller luksusvarianten Jamón Ibérico de Bellota (pata negra)
 • Spanske oster – som Manchego med eller uten trøffel
 • Dessert – som sjokoladefondant, Crema Catalana eller baskisk ostekake. På Delicatessen Fredrikstad kan du også velge å avslutte måltidet med en tradisjonell riskrem!

 

… julemenyene inneholder selvsagt også noen av de mest populære rettene fra Delicatessen, som stekt chorizo, kjøttboller av svin, saftige kyllingklubber, stekte reker med chili og brød med vår berømte alioli. Du vil oppdage en rekke tradisjonelle tapasfavoritter som aldri går av moten – i tillegg til våre egenutviklede klassikere.

Send en epost til Delicatessen Aker brygge, Delicatessen Fredrikstad eller Delicatessen Tromsø for å få tilsendt julemeny for selskap.

 

meny til julebord klippfisk fra Halvors
På Delicatessen Aker brygge får du blant annet nydelig, salt klippfisk fra Halvors på julemenyen

 

Julebord i selskapslokale – bestill catering til julebordet

Hvis det ikke er et restaurantbesøk som frister til årets julebord, kan du ta festen til ditt eget sted og bestille catering fra Delicatessen. Vi bringer de autentiske spanske smakene og egne varianter av norske juleretter til din valgte lokasjon. Uansett om du planlegger et intimt julebord hjemme, en feiring på kontoret, eller et større arrangement kan Delicatessen Catering levere maten, syv dager i uken. Velg mellom våre klassiske tapasmenyer, matkasser, fingermat – eller julebordfavoritten juletapas.

Å bestille juletapas fra Delicatessen Catering er enkelt. Sjekk ut menyer og tapasretter på bestillingssiden, og legg enkelt inn en bestilling til ønsket dato og tid. Skulle dagen du ser på være fullbooket er den grå i kalenderen – men du kan alltids kontakte Delicatessen Catering på epost for å sjekke tilgjengeligheten. Populære datoer blir fort fullbooket, så det kan være lurt å ikke sitte på gjerdet altfor lenge om du ønsker catering til julebord.

I det erfarne teamet til Delicatessen catering finner du både kokker og servitører til julebord (på forespørsel), og bookingavdelingen hjelper deg med å tilpasse menyen etter dine preferanser og behov. Enten du ønsker en meny til julebord uten svin, eller vil bytte ut en rett, kan Delicatessen Catering tilpasse menyer for å skape den perfekte julebordopplevelsen for dere. Du finner juletapas fra Delicatessen Catering i både Oslo, Fredrikstad og Tromsø. Les mer om catering fra Delicatessen her.

 

La Delicatessen Catering ta stresset ut av julesesongen – bestill juletapas til julebordet, og nyt et festmåltid som vil glede sansene og skape uforglemmelige minner!

 

meny til julebord oslo

 

 

Vegetarisk julebord

Du finner selvsagt et bredt utvalg av vegetariske tapasretter på Delicatessen. Så lenge du er ute i litt god tid er det ingen problemer å tilfredsstille ulike preferanser og ønsker til julebordet; som allergier, matintoleranser eller et vegetarisk kosthold. Siden et tapasmåltid består av en rekke smårettersom er det en ideell løsning for å imøtekomme forskjellige ønsker til julebordet – inkludert retter til vegetarianere og veganere.

Blant våre populære vegetariske tapasretter finner du delikate alternativer som:

 • Brød med deilig alioli
 • Friterte poteter (patatas bravas)
 • Aspargesbønner i sitronolje
 • Friterte artisjokker
 • Marinerte oliven
 • Salte spanske mandler
 • Pimientos de padrón
 • Grillet brød med tomat (pan con tomate)
 • Chèvresalat med rødbeter
 • Digge, spanske oster

På Delicatessen er vi dedikert til å tilfredsstille alles ønsker og behov, og våre selskapsmenyer kan tilpasses både et vegetarisk og vegansk kosthold. Uansett om du besøker en av våre restauranter i Oslo, Fredrikstad eller Tromsø, vil du alltid finne et rikt utvalg av deilige vegetariske tapasretter som vil glede smaksløkene dine. Nyt et vegetarisk julebord hos Delicatessen – eller bestill catering med vegetariske menyer!

Velkommen til en varm, vennlig og koselig førjulstid på Delicatessen!

 

Delicatessen Fredrikstad selskap