Forside > Aktuelt > Jubileumsmeny på Delicatessen Fredrikstad

Jubileumsmeny på Delicatessen Fredrikstad

Publisert: 15. januar 2023

Litteraturhuset Fredrikstad har 10-årsjubileum, og Delicatessen Fredrikstad er selvsagt med på feiringen!

For ti år siden åpnet Litteraturhuset Fredrikstad dørene, og det feires med aktiviteter for store og små hele uken. Du kan blandt annet bli med på debatter, trylleshow, kunstutstilling og en stor jubileumsfest med gjester som Solveig Kloppen og Aksel Kolstad. På Delicatessen disker vi opp med en jubileumsmeny som kan bestilles 17. – 21. januar, og ekstra hyggelige priser på snacksplanke og barneplanke lørdag 21. januar mellom kl. 12-16.

 

Book bord under jubileumsfesten

Litteraturhuset sitt 10-årsjubileum blir et hyggelig og folksomt arrangement som pågår nesten hele uken. Særlig på lørdag er det ventet stor pågang, så om du vil spise på Delicatessen denne dagen kan det være lurt å bestille bord. Kjøkkensjef Adrian har komponert en smakfull jubileumsmeny bestående av 11 retter som kan bestilles tirsdag til lørdag. Menyen passer perfekt til selskap som vil nyte et sosialt og mettende måltid i flotte omgivelser. I tillegg til vår vanlige tapasmeny vil vi også servere en snacksplanke for den som bare er fysen på noe lite, og en barneplanke med albondigas og patatas bravas.

 

Bestill bord

 

selskapsmeny fredrikstad litteraturhuset
Våre spesialmenyer under 10-årsjubileet til Litteraturhuset Fredrikstad

 

Flotte selskapslokaler i Fredrikstad

Siden Delicatessen Fredrikstad åpnet i 2019 har vi hatt et godt samarbeid med Litteraturhuset – både i våre egne lokaler og i etasjene over. Hvis du booker firmafest, julebord eller andre arrangement på Litteraturhuset står Delicatessen for maten, og har du konferanse på dagtid har vi hyggelige tilbud på lunsj. Både Delicatessen og de andre lokalene i Litteraturhuset er flotte for selskap, og kan tilpasses de fleste størrelser på grupper.

 

Les mer om Litteraturhuset sine ulike selskapslokaler her
– eller ta kontakt med oss hvis du vil bestille bord til et selskap i restauranten!

 

Delicatessen Fredrikstad tilbyr også catering – se våre cateringmenyer, og bestill her!

 

delicatessen tapas catering
På Delicatessen Fredrikstad får du smakfull spansk tapas – både i restauranten, som take-away eller med levering!