Forside > Aktuelt > Bestill catering til 17. mai

Bestill catering til 17. mai

Publisert: 8. april 2024

Vår cateringavdeling i Oslo vil som vanlig tilby både grillmeny, 17. mai matkasse, spansk matkasse og våre populære tapasmenyer til 17. mai i år! Bestill digg mat som kun trenger enkel oppvarming, som passer til så vel store som små selskap.

 

Vil du slippe å legge tid på innkjøpo, forberedelser og matlaging i årets 17. mai-selskap? Bestill catering fra Delicatessen og få alt ferdig levert! Innholdet i våre 17. mai-menyer er en miks av klassiske tapasfavoritter fra restaurantene og spesialretter som passer perfekt til nasjonaldagsfeiringen. Med mat fra Delicatessen Catering kan du være sikker på at så vel voksne som barn vil finne noe de liker.

Våre menyer kan leveres 16. mai, eller hentes 17. mai på cateringkjøkkenet i Olaf Schous vei 2. Utover grillmeny og matkasser har vi også våre vanlige menyer Klassisk tapas eller Tapas meny å velge mellom. Åpningstidene for henting av mat på 17. mai er 10-12, slik at du får god tid til å forberede nasjonaldagsmåltidet. All mat leveres kald disse dagene, men det er null stress – vi sender med oppvarmingsinstruks for de rettene som trenger å varmes opp.

 

Bestill her

Merk at kl. 12 er tidligste tidspunktet for henting på 17. mai på hjemmesiden, men bare noter hvilken tid du ønsker å hente maten mellom 10-12, i notatfeltet i handlekurven

 

matkasse 17. mai catering
Bestill en matkasse til årets 17.mai – feiring, så slipper du å bruke verdifull tid på kjøkkenet!

 

Matkasse til 17. mai

Vår matkasse 17. mai passer perfekt for deg som vil ha et nesten ferdiglaget måltid til nasjonaldagsfeiringen. Matkassen er pimpet med sommerlige retter som urtemarinert kyllingbryst fra Stange gård, potetsalat og grønne asparges med romesco. Den inneholder som vanlig også klassikerene albondigas, argentinske villreker, serranoskinke, albondigas, bulgursalat og manchego. Matkassen tilsvarer et sjenerøst måltid for fire personer, og ja – det følger med dessert! Avslutt nasjonaldagsmåltidet med vår fløyelsmyke (og på samme gang krispige) sjokoladefondant med bringebærsoulis.

En spansk matkasse passer perfekt for deg som er glad i søreuropeiske smaker, og kan tenke deg en spansk vri på nasjonaldagsfeiringen. Det er lett å varme opp rettene som skal serveres varme i begge matkasser – slik at du slipper å tilbringe unødvendig tid på kjøkkenet på den store dagen!

 

Se cateringmeny

 

17. mai grillmeny

Vil du servere grillmat på 17. mai? Da er vår grillmeny med eller uten dessert et utmerket valg. Grillmeny 17. mai passer perfekt for et bugnende buffetbord eller kan deles mellom alle på litt mindre bord. Grillmenyen inneholder et variert utvalg av både kjøtt, grønnsaker og sjømat samt serranoskinke, manchego brød og vår berømte alioli. Velg om du ønsker med eller uten dessert, og bestill i så mange porsjoner som du ønsker (men minimum fire). Aller best blir denne menyen om du børster støvet av grillen for å tilberede de to grillspydene – men det går også fint å tilberede de i stekeovn, hvis værgudene er i dårlig humør.

 

grillmeny 17 mai catering
17. mai Grillmeny med argentinske villreker og kylling fra Stange gård på spyd, albondigas, potetsalat og andre digge tilbehør og snacks!

 

Tapas til 17. mai

Den mest populære menyen hos Delicatessen Catering må nok sies å være Klassisk Tapas. Det vil selvsagt være mulig å bestille denne menyen også til årets nasjonaldagsfeiring. Her får du alle favoritter fra Delicatessen-restaurantene i tillegg til noen retter som lages eksklusivt på cateringavdelingen. I tillegg til Klassisk tapas tilbyr vi også den litt mer luksuriøse Tapas Meny, med blandt annet confitert ørret, tataki av okse og vår populære chévresalat med rødbeter.

Begge disse menyene kan hentes kalde mellom kl. 10-12 på 17. mai – eller hvorfor ikke få levert maten allerede dagen før? Da kan du enten diske opp med tapasbuffet på forspiel på 16. mai sammen med venn eller oppbevare maten kald og varme opp de tre rettene som skal være varme rett før gjestene kommer. Det følger selvsagt med oppvarmingsinstruks!

 

catering tapas oslo
Klassisk tapas er en populær cateringmeny som inneholder tapasfavoritter for både liten og stor!

 

PS! Vi har også matkasser med spanske delikatesser, som passer til både fest og hverdags