Forside > Aktuelt > Bestill catering til 17. mai

Bestill catering til 17. mai

Publisert: 4. mai 2023

Vår cateringavdeling i Oslo vil som vanlig tilby både grillmeny, 17. mai matkasse, spansk matkasse og våre populære tapasmenyer til 17. mai i år! Menyene er enkle å varme opp før dere setter dere til bords, og passer til så vel store som små selskap.

 

Vil du slippe å legge tid på matlaging til årets 17. mai-feiring? Bestill catering fra Delicatessen, da vel! Innholdet i våre 17. mai-menyer er en miks av klassiske tapasfavoritter fra restaurantene og spesialretter som passer perfekt til nasjonaldagsfeiringen. Med mat fra Delicatessen Catering kan du være sikker på at så vel voksne som barn vil finne noe de liker!

Våre menyer kan leveres 16. mai, eller hentes 17. mai på cateringkjøkkenet i Olaf Schous vei 2. Utover grillmeny og matkasser har vi også våre vanlige menyer Klassisk tapas eller Tapas meny å velge mellom. Åpningstidene for henting av mat på 17. mai er 10-12, slik at du får god tid til å forberede nasjonaldagsmåltidet.

 

Bestill her

Merk at kl. 12 er tidligste tidspunktet på hjemmesiden, men bare noter hvilken tid du ønsker å hente maten mellom 10-12 på 17.mai, i notatfeltet i handlekurven

 

matkasse 17. mai catering
Bestill en matkasse til årets 17.mai – feiring, så slipper du å bruke tid på matlaging!

 

Matkasse til 17. mai

Vår spesialmatkasse passer perfekt for deg som vil ha et nesten ferdiglaget måltid til 17. mai, og er pimpet med sommerlige retter som urtemarinert kyllingbryst fra Stange gård, potetsalat og grønne asparges med romesco. Den inneholder som vanlig også noen klassikere fra våre restauranter og er porsjonert til til fire personer. Og ja – det følger med dessert; vår fløyelsmyke (og på samme gang krispige) sjokoladefondant.

En spansk matkasse passer perfekt for deg som er glad i søreuropeiske smaker, og kan tenke deg en spansk vri på nasjonaldagsfeiringen. Den inneholder både noen klassikere fra våre restauranter og en god dose snacks som ost og spekemat.

Det er lett å varme opp rettene som skal serveres varme i begge matkasser – slik at du slipper å tilbringe unødvendig tid på kjøkkenet på den store dagen!

 

17. mai grillmeny

Ønsker du en meny som passer perfekt som buffet til 17. mai kan du bestille vår grillmeny, med et godt utvalg av både kjøtt, grønnsaker og sjømat. Velg om du ønsker med eller uten dessert, og bestill i så mange porsjoner som du ønsker (men minimum fire). Aller best blir denne menyen om du børster støvet av grillen for å tilberede de to grillspydene – men det går også fint å tilberede disse i stekeovn hvis du heller ønsker det.

 

grillmeny 17 mai catering
17. mai Grillmeny med argentinske villreker og kylling fra Stange gård på spyd

 

Klassisk Tapasmeny til 17. mai

Den mest populære menyen på Delicatessen Catering må nok sies å være Klassisk Tapas. Det vil selvsagt være mulig å bestille denne menyen også til årets nasjonaldagsfeiring. Her får du alle favoritter fra Delicatessen-restaurantene i tillegg til noen retter som lages eksklusivt på cateringavdelingen. Menyen kan hentes kald på 17. mai mellom kl. 10-12 – eller hvorfor ikke bestille tapasbuffet til forspiel 16. mai?

 

catering tapas oslo
Klassisk tapas er en populær cateringmeny som inneholder tapasfavoritter for både liten og stor!