Forside > Aktuelt > Bestill catering til 17. mai

Bestill catering til 17. mai

Publisert: 3. mai 2022

Vår cateringavdeling i Oslo vil som vanlig tilby både grillmeny og matkasse til 17. mai i år! Menyene er enkle å varme opp før dere setter dere til bords, og passer til så vel store som små selskap.

 

Vil du slippe å legge tid på matlaging til årets 17. mai-feiring? Bestill catering fra Delicatessen, da vel! Innholdet i begge våre 17. mai-menyer er en miks av klassiske tapasfavoritter fra restaurantene og spesialretter som passer perfekt til nasjonaldagsfeiringen. Slik at du kan forsikre deg om at det er noe for alle, og at så vel voksne som barn vil finne noe de liker.

Både grillmeny og matkasse kan leveres 16. mai, eller hentes 17. mai på cateringkjøkkenet i Olaf Schous vei 2. Åpningstidene for henting av mat på 17. mai er 10-12, slik at du får god tid til å forberede nasjonaldagsmåltidet!

 

Bestill her

 

matkasse 17. mai catering
Bestill en matkasse til årets 17.mai – feiring, så slipper du å bruke tid på matlaging!

 

Matkasse til 17. mai

Matkassen passer perfekt for deg som vil ha et nesten ferdiglaget måltid til 17. mai, og er pimpet med sommerlige retter som urtemarinert kyllingbryst fra Stange gård, potetsalat og grønne asparges med romesco. Den inneholder som vanlig også noen klassikere fra våre restauranter, og det er lett å varme opp rettene som skal serveres varme. 17. mai-matkassen er porsjonert til til fire personer og ja, det følger med dessert – vår fløyelsmyke (og på samme gang krispige) sjokoladefondant.

 

17. mai grillmeny

Ønsker du en meny som passer perfekt som buffet til 17. mai kan du bestille grillmenyen, med et godt utvalg av både kjøtt, grønnsaker og sjømat. Velg om du ønsker med eller uten dessert, og bestill i så mange porsjoner som du ønsker (men minimum fire). Aller best blir denne menyen om du børster støvet av grillen for å tilberede de to grillspydene – men det går også fint å tilberede disse i stekeovn hvis du heller ønsker det.

 

Klassisk Tapasmeny til 17. mai

Den mest populære menyen på Delicatessen Catering må nok sies å være Klassisk Tapas, og det vil selvsagt være mulig å bestille denne menyen også til nasjonaldagsfeiringen. Her får du alle favoritter fra Delicatessen-restaurantene i tillegg til noen retter som lages eksklusivt på cateringavdelingen. Menyen kan hentes kald på 17. mai mellom kl. 10-12 – eller hvorfor ikke bestille tapasbuffet til forspiel 16. mai?

 

 

grillmeny 17 mai catering
17. mai Grillmeny med argentinnske villreker og kylling fra Stange gård på spyd