Forside > Aktuelt > Paella på Delicatessen Tromsø

Paella på Delicatessen Tromsø

Publisert: 25. januar 2023

Hver mandag og tirsdag kan du nå få servert en skikkelig paellamiddag på Delicatessen Tromsø!

Om du er nysgjerrig på å prøve noe nytt i matvei er dette definitivt for deg. Mandager og tirsdager tilbyr Delicatessen Tromsø smakfull paella på samme vis som den nytes i Spania; rett fra en stor paellapanne, med brød og alioli, i mettende porsjoner – og i godt selskap. På Delicatessen Tromsø kan den til og med nytes med havutsikt.

Vil du reservere plass på paellamiddag? Tilbudet gjelder for minimum 4 personer, og du må notere «Paella» i kommentarfeltet når du bestiller bord.

Bestill bord

paella delicatessen tromsø

 

Hva er Paella?

Paella er en av Spanias nasjonalretter og kommer opprinnelig fra Valencia, der ordet betyr «panne». Sånn sett kan paella minne om den norske retten «pytt i panne» som de fleste kjenner – men en spansk paella er selvsagt mye mer fargerik og en skikkelig smaksbombe i forhold.

Paella er en kjent og kjær middagstradisjon i Spania, og blir ofte laget med forskjellige kombinasjoner av kylling, svinekjøtt og skalldyr og grønnsaker. Hver ingrediens tilberedes med den største presisjon og over lang tid. På Delicatessen kombinerer vi argentinske villreker, blåskjell, calamares og kylling fra Stange Gård og spanske grønnsaker i vår paella, sammen med ris smaksatt med safran. En klassisk og mettende kombinasjon av gode smaker, servert med brød og alioli.

Vil du imponere dine bordkamerater? Uttal paella som en ekte spanjol, med en j-lyd i stedet for dobbelt-l: [pai·ei·uh].

 

Paella på Delicatessen
Paella nytes best med utsikt over sjøen

 

Nyt middagen på spansk vis

Hver mandag oog tirsdag fra klokken 15:00 ønsker Delicatessen velkommen til paellamiddag i restauranten vår i Tromsø.  Fire er det minste antallet porsjoner som kan bestilles for at paellapannen skal fyres opp – så inviter vennegjengen for å ta del av dette smakfulle tilbudet!

Å invitere til paella er en klassisk spansk tradisjon, som gjerne deles med venner og storfamilie. På Delicatessen Tromsø tilbyr vi paellamiddag mandag og tirsdag, for den som vil sprite opp begynnelsen av uken – eller bare slippe å lage mat selc.

 

Prisen er 245,- per porsjon inklusive brød og alioli.

 

Vi anbefaler et godt glass cava eller en smaksrik rosévin til paellan, men vi serverer selvsagt et bredt utvalg av alkoholfri drikke og noen mocktails. Vår vanlige tapasmeny er som vanlig tilgjengelig i hele åpningstiden, så om noen i selskapet ikke er glad i paella er det bare å velge noe annet. Det er ingen problemer å få paella uten kjøtt – kontakt restauranten på epost for å avtale dette: tromso@delicatessen.no. 

Bestill bord

Husk å notere «Paella» i kommentarfeltet når du bestiller bord

 

Håper vi ses på paella på Delicatessen Tromsø!

 

paellasøndag delicatessen tromsø