Forside > Aktuelt > Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Publisert: 25. januar 2021

Vi er glade for at vi kan tilby spanske retter fra Delicatessen som kan hentes i vår restaurant i Fredrikstad, og nytes der du selv ønsker. I tillegg tilbyr Delicatessen catering lekre tapasmenyer og matkasser i Bodø, Fredrikstad og Oslo!

 

Take away kan du enkelt bestille og hente på Delicatessen i Fredrikstad

 

I Bodø tilbyr vi matkasser og tapasmenyer som kan bestilles her

 

I Oslo kan du bestille tapasmenyer, matkasser og take away tapas fra Delicatessen catering – her kan du også bestille mat med levering!

 

 

En egen spansk take away meny

Med en variert meny satt sammen for take away, finner du garantert en eller flere retter som frister å ta med og nytes dit du måtte ønske.  Take away-menyen på Delicatessen Fredrikstad er satt sammen av en variasjon av gode, spanske retter. Du kan også velge mellom et utvalg salater til lunsj, i tillegg til våre klassiske tapasretter.  

Prøv kokkens meny for 2 personer eller komponer din egen ved å velge kun dine favoritter. Du kan også legge til ekstra retter på den klassiske menyen om du ønsker det ved å legge til ekstra produkter i handlekurven. Du finner også et uvalg med drikke for take away.

Menyen er begrenset, men vi kan tilpasse allergier og spesialkost. Du velger alternativene når du fullfører din bestilling.

 

Bestill tapas fra Delicatessen Catering

I Bodø, Fredrikstad og Oslo kan du bestille tapas catering som enten kan hentes eller leveres hjem, til kontoret eller til et selskapslokale. På Delicatessen Bodø tilbyr vi kun levering etter avtale – send en epost til bodo@delicatessen.no dersom du ønsker catering med levering i Bodø.

Velg mellom et utvalg av våre populære tapasretter, menyer eller matkasser og om du ønsker varm eller kald mat. Du kan lese mer om Delicatessen Catering, og bestille mat til ditt neste arrangement, her.

 

Slik bestiller du take away fra Delicatessen

Take away er for tiden kun tilgjengelig i Fredrikstad og kan bestilles med henting i våre åpningstider. Take away menyen kan bestilles til å hente hos oss med det samme, men kan også bestilles til en valgfri dag og tidspunkt på forhånd.

Bestill take away i Fredrikstad og hent i restauranten

Vi håper du får glede av at du kan bestille mat fra Delicatessen hjem til deg!

 

Om du ønsker å spise i en av restaurantene våre, kan du også enkelt booke et bord til ønsket dato og tid.