Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Vi er glade for at vi kan tilby spanske retter fra Delicatessen som kan hentes i våre restauranter i Bodø og Fredrikstad, og nytes der du selv ønsker. Om det så er hjemme i sofaen, ute i parken eller i selskap med venner og familie.

 

Take away kan du enkelt bestille og hente fra Delicatessen i Bodø og Delicatessen i Fredrikstad

 

I Oslo tilbyr vi take away fra vår cateringavdeling – her kan du også bestille mat med levering!

 

En egen spansk take away meny

Med en variert meny satt sammen for take away, finner du garantert en eller flere retter som frister å ta med og nytes dit du måtte ønske. Menyen er satt sammen av en variasjon av gode, spanske retter. Du kan også velge mellom et utvalg salater og sandwicher, tapasretter, kaffe og te og annen drikke.  

Prøv vår klassiske meny for 1 person eller komponer din egen ved å velge kun dine favoritter. Du kan også legge til ekstra retter på den klassiske menyen om du ønsker det ved å legge til ekstra produkter i handlekurven.

Menyen er begrenset, men vi kan tilpasse allergier og spesialkost. Du velger alternativene når du fullfører din bestilling.

 

Slik bestiller du mat for take away fra Delicatessen

Take away menyen kan bestilles til å hente hos oss med det samme, men kan også bestilles til en valgfri dag og tidspunkt i forkant av åpningstidene.

Bestill i Bodø og hent i restauranten. 
Bestill i Fredrikstad og hent i restauranten. 

 

Benytt deg av muligheten til å nyte maten der du ønsker

Take away er tilgjengelig hos våre restauranter i Bodø og Fredrikstad og kan bestilles for henting i våre åpningstider. Vi håper du får glede av at du nå kan bestille maten fra Delicatessen hjem til deg.

Om du ønsker å spise i en av restaurantene våre, kan du også enkelt booke et bord til ønsket dato og tid.