Forside > Aktuelt > Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Publisert: 23. mai 2023

Vi er glade for at vi kan tilby spanske retter fra Delicatessen som kan hentes på vår cateringavdeling ved Carl Berners plass i Oslo – eller leveres hjem på døren. I tillegg tilbyr Delicatessen Catering lekre tapasmenyer for alle anledninger, og matkasser med vakuumpakkede delikatesser!

Det er mange som vil ta med seg favorittrettene fra våre restauranter hjem; enten til et selskap, eller til en litt ekstra luksuriøs hverdagsmiddag. Det kan være mange grunner til at man heller vil ta middagen hjemme enn å gå på restaurant. Kanskje vil man spise i fred og ro, kanskje strekker ikke tiden til, eller så setter økonomien en stopper for et restaurantbesøk og alt som hører til. Da er det fint å kunne hente eller få levert byens beste tapas, (nesten) klart til servering. Alt du trenger å gjøre er å varme opp et par av rettene, finne frem bestikk og sette på en spilleliste med sydlandske toner!

 

tapas catering oslo delicatessen
Bestill takeaway fra Delicatessen og gled deg til å nyte et bedre, spansk måltid i eget hjem!

 

En egen spansk take away meny

Delicatessen Catering tilbyr et variert utvalg retter med både moderne og klassisk spansk vri. De fleste som bestiller mat fra Delicatessen Catering gjør det til et større selskap eller jobbarrangement, men du kan altså også bestille tapas take away fra Delicatessen. Du finner denne menyen lengst ned på bestillingssiden, og den er tilgjengelig for bestilling mandag til fredag. Ønsker du å bestille takeaway-meny til en lørdag går det fint å oppbevare rettene i kjøleskap over natten. Noter da gjerne at maten skal spises neste dag, slik at vi kan gjøre nødvendige tilpasninger. Tomatsalat smaker for eksempel ikke optimalt etter en natt på kjøl, og kan da byttes ut med litt ekstra av noen av de andre rettene.

 

Tapas take away fra Delicatessen Catering:

 

Chili og hvilløksmarinerte villreker

Aspargesbønner i sitronolje

Kumato tomatsalt, chevrekrem, syltet rødløk og tørket oliven

Manchego 6 mnd fra Quesos Corcuera

Serranoskinke 24 mnd fra Sabor de lugares

Albondigas (spanske kjøttboller)

Dijonmarinerte kyllingvinger fra Stange gård

Stekt chorizo og sjampinjong

Patatas bravas

Aioli, oliven og brød

 

Vi kan tilpasse til de fleste allergier og kostholdspreferanser, så lenge vi får beskjed om dette på forhånd. Noter eventuelle allergier i notat-feltet når du går videre med handlekurven. 

 

 

Tapas take away oslo Delicatessen
Tapas takeaway meny fra Delicatessen Catering gjør hverdagsmiddagen til en smaksfest

 

Bestill tapas fra Delicatessen Catering

Delicatessen Catering gjør det enkelt å bestille tapas catering som enten kan hentes eller leveres hjem, til kontoret eller til et selskapslokale. Velg mellom et utvalg populære tapasretter, menyer eller matkasser samt om du ønsker kald eller oppvarmet mat. Du kan lese mer om Delicatessen Catering her, eller se menyer og legge inn en bestilling via lenken under. Tapas er perfekt selskapsmat, siden så vel barn som besteforeldre kan finne noe de liker. Bestill mat fra Delicatessen til ditt neste arrangement, og gled deg til stor variasjon og masse smak!

 

Tapas catering Oslo

 

delicatessen catering tromsø
Klassisk tapas fra Delicatessen catering er et utmerkt valg til alle typer selskap!

 

Slik bestiller du take away fra Delicatessen

Take away-menyen fra Delicatessen Catering kan ikke bestilles oppvarmet, men det er enkelt å varme opp rettene som skal serveres oppvarmet. Take away meny kan kan enten hentes i cateringkjøkkenets åpningstider; mandag til fredag 10 – 17. Du kan også å velge få menyen levert til ønsket adresse i Oslo med omegn. Menyen må bestilles i minimum to porsjoner og du trenger ikke å levere tilbake noe av emballajset som maten leveres i. På bestillingssiden finner du også noen anbefalinger av vin til tapas; både hvitvin, rødvin og cava. Vil du lære mer om drikke til tapas har vi tidligere skrevet et innlegg om dette som du kan lese her.

 

Vi håper du får glede av at du kan bestille mat fra Delicatessen hjem til deg selv – eller til et selskapslokale!

 

Tapas catering

 

tapas delicatessen fredrikstad
På Delicatessen finner du et stort utvalg av spanske kvalitetsprodukter og retter. Velkommen til oss!