Forside > Aktuelt > Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Hent hjem spansk take away fra Delicatessen

Publisert: 23. mai 2023

Vi er glade for at vi kan tilby spanske retter fra Delicatessen som kan hentes i vår restaurant i Fredrikstad, og nytes der du selv ønsker. I tillegg tilbyr Delicatessen catering lekre tapasmenyer og matkasser i Oslo, Fredrikstad og Tromsø!

 

Bestill og hent take away på Delicatessen i Fredrikstad

 

I Oslo kan du bestille tapasmenyer, matkasser og take away tapas fra Delicatessen catering – her kan du også bestille mat med levering!

 

En egen spansk take away meny

Med en variert meny satt sammen for take away, finner du garantert en eller flere retter som frister å ta med og nytes dit du måtte ønske.  Take away-menyen på Delicatessen Fredrikstad er satt sammen av en variasjon av gode, spanske retter. Du kan også velge mellom et utvalg salater til lunsj, i tillegg til våre klassiske tapasretter.  

Prøv kokkens meny for 2 personer eller komponer din egen ved å velge kun dine favoritter. Du kan også legge til ekstra retter på den klassiske menyen om du ønsker det ved å legge til ekstra produkter i handlekurven. Du finner også et uvalg med drikke for take away.

Menyen er begrenset, men vi kan tilpasse til de fleste allergier og kostholdspreferanser. Du velger alternativene når du fullfører din bestilling.

 

delicatessen catering tromsø
Klassisk tapas fra Delicatessen catering er et utmerkt valg til alle typer selskap!

 

Bestill tapas fra Delicatessen Catering

I Fredrikstad, Oslo og Tromsø kan du bestille tapas catering som enten kan hentes eller leveres hjem, til kontoret eller til et selskapslokale.

Velg mellom et utvalg av våre populære tapasretter, menyer eller matkasser og om du ønsker varm eller kald mat. Du kan lese mer om Delicatessen Catering her, eller bestille tapas via restaurantenes egne bestillingssider under. Tapas er perfekt selskapsmat, siden så vel barn som besteforeldre kan finne noe de liker. Bestill mat fra Delicatessen til ditt neste arrangement, og gled deg til stor variasjon og masse smak!

 

Catering Oslo

Catering Fredrikstad

Catering Tromsø

 

Slik bestiller du take away fra Delicatessen

Take away er for tiden kun tilgjengelig i Fredrikstad og kan bestilles med henting i våre åpningstider. Take away menyen kan bestilles til å hente hos oss med det samme, men kan også bestilles til en valgfri dag og tidspunkt på forhånd.

 

Bestill takeaway

 

Vi håper du får glede av at du kan bestille mat fra Delicatessen hjem til deg!

 

tapas delicatessen fredrikstad
På Delicatessen finner du et stort utvalg av spanske kvalitetsprodukter og retter. Velkommen til oss!