Forside > Aktuelt > Delicatessen Fredrikstad har fått ny meny

Delicatessen Fredrikstad har fått ny meny

Publisert: 31. mai 2019

Tidligere denne uken lanserte restauranten vår i Fredrikstad en helt ny meny. Menyen består av spennende tapasretter hentet fra det spanske kjøkkenet og bygger på gode, spanske tradisjoner.

 

En ny og spennende tapasmeny

Tapasmenyen er fullspekket med et bredt utvalg retter med grønnsaker og salater, fisk og skalldyr, kjøtt, iberico produkter, oster, snacks og desserter. Alle hverdager frem til klokken 16 serverer Delicatessen Fredrikstad en lunsjmeny i tillegg til tapas, som består av varierte og mettende salater og sandwicher. Se den nye menyen på Delicatessen Fredrikstad sin nettside.

 

Delicatessen Fredrikstad lunsj
På Delicatessen Fredrikstad finner du et utvalg salater og sandwiches til lunsj, i tillegg til tapasmenyen

 

Besøk oss og nyt smakfull tapas

Du kan enkelt booke et bord på nettsiden, eller komme direkte til restauranten i Litteraturhuset for å teste Delicatessen Fredrikstad sitt varierte utvalg av deilige tapasretter. Om sommeren kan du nyte et tapasmåltid i solen på den store uteserveringen ved vannkanten, og når været tillater det åpner personalet opp de store skyvedørene mot kaipromenaden.

 

Bestill take-away eller catering fra Delicatessen Fredrikstad

Hvis du heller vil nyte et bedre tapasmåltid hjemme, kan du bestille take-away alle dager i uken frem til kl. 19. Forhåndsbestill og betal enkelt på nett, og hent gratis i restauranten.

Planlegger du et arrangement kan du bestille catering med levering til bursdagen, utdrikningslaget, bryllupet eller andre anledninger. Vi leverer i Fredrikstad med omegn, samt tilbyr gratis henting i restauranten.

 

tapas delicatessen fredrikstad
Et utvalg klassiske tapasretter som du finner på Delicatessen Fredrikstad