Forside > Aktuelt > Kjøp gavekort på Delicatessen

Kjøp gavekort på Delicatessen

Publisert: 8. desember 2022

Nå kan du kjøpe gavekort som kan brukes på alle Delicatessen-restaurantene! Beløpet velger du selv, og du kan enten skrive ut eller sende gavekortet på epost. 

Å gi bort opplevelser er en trend som har kommet for å bli – og hva er vel hyggeligere enn å få en gave man kan se frem til å bruke? Et gavekort på Delicatessen er den perfekte julegaven til vennen som har allt, kjæresten som er glad i mat eller noen andre som man bare vil skjemme bort. En restaurantopplevelse er dessuten noe man gjerne deler med andre, så kanskje du selv blir invert med på tapasmiddag om du gir bort et gavekort fra Delicatessen?

 

gavekort fra delicatessen tapasbar
Gi bort et gavekort på en sosial lunsj eller middag med smakfull tapas på tallerkenen!

 

Delicatessen er et sted for alle

Et gavekort på Delicatessen passer alle; fra ung til gammel, og matentusiasten så vel som nybegynneren. Delicatessen er et uformelt sted med en intim, koselig og sydende atmosfære. Uansett hvilken av våre restauranter gavekortet benyttes på er det duket for en fantastisk kveld med spanske smaker og leken service.

 

Trenger du tips til julegaverim? Her er et lite forslag:

I år gir jeg bort noe du kan nyte alene eller i hyggelig lag
– kanskje en bedre lunsj, eller en skikkelig god middag?
Gled deg til empanada og albondigas
Og en og annen god vin på glass!

 

Kjøp gavekort

 

Du kan selv velge beløp, og gavekortet kan brukes på alle Delicatessen-restaurantene. Du får tilsendt et gavekortebevis på epost umiddlbart efter gjennomført betaling, som du enten kan skrive ut selv eller sende til mottageren på mail. Perfekt for deg som trenger en gave i siste liten – eller deg som vil gi en gave til noen som bor langt bort.

 

gavekort fra Delicatessen
Slik ser et gavekort fra Delicatessen ut – print ut selv, eller send på epost!