Tapas – Matretter hentet fra spanske tradisjoner

Publisert: 18. desember 2018

Delicatessen er en tapasrestaurant med tre restauranter spredt i Oslo. Tapas er et måltid bestående av en rekke forskjellige spanske forretter og matretter, ofte fingermat. Konseptet og matrettene er hentet fra Spania, og har blitt svært populært over store deler av verden, også Skandinavia.

Tapas for enhver smak

Blant alle rettene på et tapasbord, er det garantert å finne en eller flere retter for alle og enhver. Rettene kan lages både med og uten kjøtt og fisk, og kan serveres som kalde eller varme retter – alt etter smak og ønske. Noen typiske retter de fleste kjenner til eller har hørt om, er kjøttboller – også kjent som albondigas i tomatsaus, potetbåter – også kjent som patatas bravas, samt chorizo, oliven, brød og alioli.

Tapas kan kombineres til enhver anledning, der rettene kan settes sammen deretter. Spis det som et fullt festmåltid, eller bare som forrett eller mellommåltid. Det er bare antall retter som setter begrensningene for hvor stort et tapasmåltid kan bli.

Besøk Delicatessen og opplev nye og kjente tapasretter

Hos oss i Delicatessen kan du oppleve et bredt utvalg tapasretter som gir gode smaksopplevelser. Sett sammen måltidet selv, ved å velge de rettene fra menyen vår som frister som aller mest. Her finner du de aller mest kjente tapasretter, men også retter du kanskje ikke har smakt tidligere.

Book et bord, eller kom innom en av våre restauranter på Aker Brygge, GrünerløkkaMajorstuen eller Fredrikstad for en ordentlig tapaskveld med god atmosfære.