Forside > Aktuelt > Tapas – matretter hentet fra spanske tradisjoner

Tapas – matretter hentet fra spanske tradisjoner

Publisert: 25. juli 2022

Tapas er et måltid bestående av en rekke forskjellige spanske småretter – ofte fingermat, og alltid perfekt til å deles. Konseptet og matrettene er hentet fra Spania, og har blitt svært populært over store deler av verden, også i Skandinavia. På Delicatessen tapasbar får du det beste av Spania så vel i glasset som på tallerken!

Delicatessen er en tapasbar med tre restauranter i Oslo, samt restauranter i Fredrikstad og Tromsø. Hos oss får du et rikelig utvalg tapas basert på så vel lokale som spanske råvarer, og du finner garantert mat for alle og enhver på vår meny.

Tapas for enhver smak

Tapas kan lages både med og uten kjøtt, med fisk og sjømat, og kan serveres som kalde eller varme retter – alt etter smak og ønske. du finner selvsagt et rikelig utvalg av vegetarisk tapas på Delicatessen. Noen typiske retter de fleste kjenner til eller har hørt om, er kjøttboller i tomatsaus, – også kjent som Albóndigas – friterte poteter med alioli og mojo rojo-saus, – også kjent som patatas bravas – samt chorizo, oliven, brød og alioli.

Tapas passer til enhver anledning, og rettene kan settes sammen deretter. Spis det som et fullt festmåltid, eller bare som forrett eller mellommåltid. Det er bare antall retter som setter begrensningene for hvor stort et tapasmåltid kan bli.

 

tapas delicatessen tapasbar
På Delicatessen finner du tapas for alle og enhver

 

Besøk Delicatessen og opplev nye og kjente tapasretter

På Delicatessen kan du oppleve et bredt utvalg tapasretter som gir gode smaksopplevelser. Sett sammen måltidet selv, ved å velge de rettene fra menyen vår som frister som aller mest, eller spør våre servitører om råd. Hos oss finner du de aller mest kjente og klassiske tapasrettene, men også retter du kanskje ikke har smakt tidligere. Utvalget vårt varierer fra avdeling til avdeling, og etter sesong, slik at du kan være sikker på at du alltid får de beste råvarene.

Book et bord, eller kom innom en av våre restauranter på Aker Brygge, GrünerløkkaMajorstuen, Fredrikstad eller Tromsø for en hyggelig tapaskveld med god atmosfære.

 

Vil du bestille tapas til et arrangement? Delicatessen catering tilbyr tapas med levering i Oslo, Fredrikstad og Tromsø. Les mer og se våre cateringmenyer her!

 

delicatessen catering tapas
Klassisk tapas, en av våre mest populære cateringmenyer