Forside > Fredrikstad

Takk og farvel, Fredrikstad....

Med tungt hjerte besluttet vi høsten 2023 å ikke forlenge leieforholdet i Litteraturhuset, og Delicatessen Fredrikstad stengte permanent 21. desember. Vi setter utrolig stor pris på alle som har besøkt oss og heiet på oss gjennom årene! Delicatessen Fredrikstad var et skikkelig eventyr under de nesten fem årene som restauranten var åpen – og vi vil for alltid bære med oss de fine minnene, matgleden og alle hyggelige møter ved bryggekanten.

Vi håper du vil besøke en av våre andre restauranter på Aker BryggeGrünerløkka eller Majorstuen om du skulle være i nærheten, og er fysen på tapas!

Send en epost til fredrikstad@delicatessen.no om du skulle ha noen spørsmål eller vil komme i kontakt med oss.

 

 

Delicatessen tapasbar i Fredrikstad åpnet dørene i april 2019, som den aller første Delicatessen-restauranten utenfor Oslo. Det var et stort øyeblikk – og ikke minst en heidundranes åpningsfest!

Delicatessen Fredrikstad hadde en nydelig beliggenhet ved kaipromenaden, i samme bygg som Litteraturhuset Fredrikstad. Restauranten hadde både en fantastisk utsikt og en flott uteservering mot vannet. Delicatessen Fredrikstad tok både imot gjester i restauranten samt leverte catering til alt fra små til store selskap i Fredrikstad med omegn. 

 

Kontakt oss