Forside > Tromsø

Takk og farvel, Tromsø....

Med tungt hjerte besluttet vi å ikke forlenge driften på Vervet, og Delicatessen Tromsø stengte permanent 29. februar. Vi setter utrolig stor pris på alle som har besøkt oss og heiet på oss under vår tid i Nordens Paris! Delicatessen Tromsø var et skikkelig eventyr – og vi vil for alltid bære med oss de fine minnene, matgleden og alle hyggelige møter ved bryggekanten.

Vi håper du vil besøke en av våre andre restauranter på Aker BryggeGrünerløkka eller Majorstuen om du skulle være i nærheten og er fysen på tapas!

Send en epost til tromso@delicatessen.no om du skulle ha noen spørsmål eller vil komme i kontakt med oss.

 

Delicatessen tapasbar i Tromsø åpnet dørene i juni 2022, som den tredje Delicatessen-restauranten utenfor Oslo. Det var et stort øyeblikk å etablere restaurant så langt nord i landet – og vi elsket vår flotte plassering ved vannet!

Delicatessen Tromsø lå nydelig til ved kaipromenaden i Tromsøs nyeste bydel, Vervet. Restauranten hadde både en fantastisk utsikt og en flott uteservering. Delicatessen Tromsø tok både imot gjester i restauranten samt leverte catering til både små og store selskap i Tromsø med omegn. 

 

Kontakt oss