Forside > Tromsø

Velkommen til Delicatessen Tapasrestaurant i Tromsø

 

Den sjette Delicatessen-søsteren har en flott beliggenhet på Vervet; Tromsøs nyeste, og mest moderne bydel. Restauranten er stor og luftig med flott utsikt, og har et Chambre separée med plass til drøyt 30 personer.

 

Delicatessen Tromsø er et av mange serveringssteder langs kaipromenaden på Fram, til glede for både fastboende og besøkende. Hos oss kan du nyte smakfull tapas basert på så vel spanske som lokale råvarer, i en lun atmosfære med fantastisk utsikt.

 

På kaia har vi en flott uteservering med rundt 90 plasser – det perfekte stedet å nyte et tapasmåltid og noe godt å drikke på!

 

Hjertelig velkommen til Delicatessen Tromsø!

 

 

Vil du bestille tapas til et selskap?

 

Bestill catering

 

 

Kjøp gavekort på Delicatessen!

 

Kjøp gavekort

Chambre Separée

Lyst til å sitte for dere selv?

Vi kan tilby et Chambre separeè for grupper på opptil 36 personer innerst i lokalet. Her kan dere sitte skjermet fra resten av restauranten, og vise bilder eller presentasjoner på skjerm. Chambre kan lukkes med glassdører og gardiner for den som vil ha en ekstra privat middag.

Send en forespørsel per epost hvis du ønsker å reservere Chambre separeé: tromso@delicatessen.no

 

Uteservering i Tromsø

Nyt midnattssolen på vår flotte uteservering! Delicatessen Tromsø har en idyllisk beliggenhet ved vannkanten i Tromsøs nyeste bydel, Vervet. Her er det sol nesten hele dagen om sommeren, og vår store uteservering har plass til rundt 90 personer ved både små og store bord og loungegrupper.

En skikkelig spektakulær terrasse spør du oss – hvor du kan nyte et tapasmåltid rett ved sjøen. Det er førstemann til mølla som gjelder her; vi tar ikke reservasjoner på uteserveringen, men ordner selvfølgelig bord til deg hvis det er plass.

Håper vi sees i solen på Vervet snart!

360° visning av restauranten

Bestille bord

 

Ønsker du å bestille til et selskap på mer enn 7 personer kan du sende oss en e-post til tromso@delicatessen.no Husk å skrive antall personer og hvilken dato og tid du ønsker å bestille til.

Merk at vi ikke tar imot kontanter. Du kan betale enten med bankkort eller digitalt med Vipps / kort. 

ÅPNINGSTIDER

Dag Kjøkken Restaurant
Mandag 15:00 – 21:00 15:00 – 22:00
Tirsdag 15:00 – 21:00 15:00 – 22:00
Onsdag 15:00 – 21:00 15:00 – 22:00
Torsdag 15:00 – 21:00 15:00 – 22:00
Fredag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:00
Lørdag 12:00 – 22:00 12:00 – 23:00
Søndag STENGT STENGT

 

På grunn av bla. brannforskrifter er det dessverre ikke mulig å ta med barnevogner, sykler eller andre større trillende gjenstander inn i restauranten.

Barnevognbager og store gjenstander som kan klappes sammen går greit så lenge vi får plass til det.

PS! Vi har barnestoler til de minste – og rullestoler er selvfølgelig velkomne.

 

Meny

Kontakt oss