Forside > Sommerjobb på Delicatessen

Sommerjobb på Delicatessen

 

Å jobbe på Delicatessen er å bli en del av en familie. En hardtarbeidende, mangfoldig, kunnskapsrik og ambisiøs familie, med pasjon for Spania og gode gjesteopplevelser. Vi har det aller best når alle familiemedlemmer trives og koser seg på jobb. Ansatte som skaper god stemning blant så vel gjester som kollegaer bidrar til et godt arbeidsmiljø – og er med på å dyrke den unike Delicatessen-kulturen som vi er så stolte av. 

Som en del av vår familie vil du oppleve både inspirerende vinkurs og guidede løpetreninger (om du vil). Kanskje blir du invitert på personaltur til Spania, eller vinner en av våre salgskonkurranser? En ting er i hvert fall sikkert; du vil garantert spise masse digg tapas. Har du noe på hjertet er administrasjonen der for å hjelpe deg, og hvis restauranten går bra merker du det på lønnsslippen. 

På Delicatessen kan du oppleve ekte spanske smaker både på tallerkenen og i glasset, levert av lekfulle, oppmerksomme og tilstedeværende servitører. Stemningen er uformell og lydnivået må gjerne være høyt; som på en hyggelig naborestaurant ved middelhavet. 

 

Hvis du har lest helt hit, synes du forhåpentligvis at vi høres ut som en spennende arbeidsgiver? Bra, da er det bare å lese videre. Nå ser vi nemlig etter flere flotte personligheter til sommersesongen på vår nest yngste søster i Fredrikstad!

 

Sommerjobb som servitør – Delicatessen Fredrikstad

Har du serviceerfaring fra før, er en skikkelig teamplayer og digger å sette smil på folks lepper? Da må vi bare få høre fra deg! Hvis du kun kan identifisere deg med sistnevnte kan det hende vi har plass for deg og på laget likevel – vi søker nemlig også etter lærevillige og fleksible runners som kan vokse inn i en servitørrolle.

Send din søknad og cv til rs.fredrikstad@delicatessen.no, så hører du fra oss dersom du kan være aktuell for noen av stillingene.

 

Sommerjobb som kokk – Delicatessen Fredrikstad

Brenner du for matfaget, har erfaring som kokk og digger å jobbe i høyt tempo? Da kan du være riktig person for jobben! Som kokk på Delicatessen Majorstuen blir du en del av en sammensveiset gjeng som gjennom godt lagarbeid imponerer våre gjester med genuine spanske smaker til både lunsj og middag, alle dager i uken.

Send din søknad og cv til aslak@cres.no, så hører du fra oss dersom du kan være aktuell for stillingen. 

 

Delicatessen startet i 1999 på Grünerløkka, og har siden da ekspandert til Majorstuen, Aker Brygge, Fredrikstad og Bodø. Under vår paraply finner du også den peruanske tapasrestauranten Aymara på Solli Plass, samt en koselig cevichebar i Mathallen. I mai åpner vi den sjette Delicatessen-søsteren i Tromsø, så i vår organisasjon finnes det gode muligheter for å reise, oppleve nye byer og lære nye kollegaer å kjenne.