Velkommen til Paellasøndag hos Delicatessen i Bodø

Våren er her og det feirer vi ved å servere smakfull paella på samme vis som søndagsmiddagen nytes i Spania. Hos oss kan den til og med nytes med havutsikt. 

Klikk her for å bestille bord til søndag

Hva er Paella?

Paella som er Spanias nasjonalrett, uttales [pai·ei·uh] og kommer opprinnelig fra Valencia der ordet betyr “panne”. Derfor kan det minne om den norske «pytt i panne» som de fleste kjenner, men den spanske retten er mye mer fargerik og en skikkelig smaksbombe i forhold.

Paella er en kjent søndagsmiddag i Spania, og blir ofte laget med forskjellige kombinasjoner av kylling, svinekjøtt og skalldyr og grønnsaker hvor hver ingrediens tilberedes med den største presisjon og over lang tid. I vår variant kombinerer vi argentinske villreker, blåskjell, kylling fra Stange Gård og spanske grønnsaker – en klassisk kombinasjon av gode smaker.

Nyt søndagsmiddagen på spansk vis hos oss i hele mars

Hver søndag i mars måned fra klokken 17:00 ønsker vi dere velkommen til paellasøndag i restauranten vår i Bodø. 

Paellaen blir servert rett fra pannen fra kl. 17.00 til det blir tomt så vi anbefaler derfor å bestille bord i god tid før den blir servert slik at du kan sikre deg å få den rykende varm.

Prisen er 195,- per porsjon, og 75,-  per ekstra påfyll.

Vi serverer også et bredt utvalg av alkoholfri drikke som øl, mocktails og frisk juice i tillegg til andre tapasretter.

Restauranten er åpen fra kl. 15:00 – 20:00 og frem til 17:00 blir det kun servert tapasretter. Fra 17.00 blir paella servert så lenge det rekker til tillegg til tapas. 

Første paellasøndag blir søndag 7. mars.

Bestill bord allerede nå

Vi ses!

*Paella kan kun nytes i restauranten og tilbys ikke som take away.
For å nyte et måltid fra oss hjemme se vår take away-meny her.