Spansk matkasse fra Delicatessen Bodø
Publisert: 22. januar 2021
I tillegg til at du kan nyte smakfull tapas i restauranten, kan du også bestille Delicatessen sine matkasser via vår cateringavdeling i Bodø. Inviter venngjengen til tapasfest – alt du trenger er å varme opp et par av rettene i vanlig stekeovn!
Lag en bedre middag med spanske kvalitetsprodukter som skinker, oster og andre klassiske tapasretter. Produktene er vakuumpakket og kan oppbevares over flere dager, og tilberedes når det passer. Perfekt til å ta med på hytta over helgen eller som ekstra luksus i hverdagen!
Våre matkasser passer til en middag for 3 – 4 personer eller for mindre porsjoner over flere dager.
Innehold i matkasser fra Delicatessen tapasbar Bodø
Spansk Matkasse Klassisk (9 produkter) pris: 895,-
Serranoskinke (150g)
Chorizo til steking (250g)
Manchego 6 mnd (200g)
Marinerte oliven (200g)
Marcona mandler (100g)
Alioli (150g)
Pimientos de padron (150g)
Tortilla de patata (2 stk)
Spanske kjøttboller (15 stk)
Allergener: Egg, Melk, Mandler, Selleri, Sennep, Sulfitt
Spansk Matkasse Deluxe (13 produkter) pris: 1350,-
Inneholder samme produkter som «Spansk Matkasse Klassisk», i tillegg til:
Trøffelmanchego (200g)
Jamon Iberico (150g)
Chorizo Iberico (100g)
Salchichon Iberico (100g)
Allergener: Egg, Melk, Mandler, Selleri, Sennep, Sulfitt
Instruks for tilberedning av tapas i Delicatessen matkasse
Serranoskinke, Chorizo Iberico, Salchichon, Manchego, Trøffelmanchego og Oliven anbefaler vi å ta ut av kjøleskapet 30 min før det skal spises.
Stekt chorizo: Stekes i en ildfast form i ovnen på 180 grader i 15 min, eller i en stekepanne uten fett.
Pimientos del Padron: Stekes i en stekepanne på høy varme med litt solsikkeolje til de er har fått farge. Dryss godt med maldonsalt over.
Albóndigas: Varmes i ovnen i en ildfast form på 180 grader i 15 min, eller i en kasserolle.
Tortilla de patatas: Varmes i ovnen på 180 grader i 5 min. Kan også spises temperert, men da bør den stå ute på kjøkkenbenken i 30 min før servering.