Vi søker booking- og cateringkoordinator

Concept Restaurants vokser ! Nå søker vi enda en engasjert medarbeider som kan hjelpe våre restauranter og cateringavdelinger med booking og forefallende administrativt arbeid. Er du en ordens-elskende og multitasking-kyndig person som er god til å uttrykke deg så vel muntlig som skriftlig? Da bør du absolutt lese videre!

 

Kort om stillingen som booking- og cateringkoordinator

Du bør like å gjennomføre heller enn å utsette, ha peiling på hurtigtastene som gjør arbeidshverdagen til en drøm (^⌘Mellomrom er vår personlige favoritt), ha ‘Reply all’-funksjonen i muskelminnet samt digge å snakke med folk over telefon og mail. Vi lærer deg verktøyene – du spiller oss bedre gjennom ditt smittende humør, gode øye for detaljer og inspirerende ståpå-vilje.

Arbeidstiden er 10-18, og du vil jobbe på et mellomstort og sosialt kontor fullt av kompetanse i alt fra Excel-makroer til veteranbilder. Vi er for tiden rundt 5.5 personer på kontoret (totalt 8, men resten jobber stort sett ute i restaurantene), som ligger ved St. Olavs plass midt i byen. Perfekt afterwork-avstand til det meste her, altså.

 

Hva jobben går ut på

Siden vi jobber med mennesker er få arbeidsdager helt like. Det er likevel noen ting som går igjen i en arbeidsuke til en booking- og cateringkoordinator hos oss:

en god dose epostskriving
en haug med (stort sett) hyggelige telefonsamtaler med så vel nye som gamle gjester
en oppdatering av hjemmesider, kanskje to
minst syv samtaler med vår nydelige, franske cateringsjef
å bli spurt om å komme med et innspill på noe som tar ”to sek” av vår CEO, som de facto tar 8 min (heldigvis alltid hyggelig, og som regel lærerikt)
et par samtaler til vår gjeng med restaurantsjefer – kanskje også et besøk i noen av restaurantene
to-tre oppdateringer av innstillinger i vårt bookingsystem
et varierende antall (men sjeldent overveldende) faktureringer av cateringkunder
en løpetime i arbeidstid med Andreas Grøgaard; maraton-legende og supercoach
kebab/falafel (vi skeier ut på fredager)
lært minst én ny ting

I tillegg er det masse aktiviteter på årsbasis å se frem til; som vinreiser, turer til Bodø og Tromsø med nordlys og vinterbad på agendaen, kurser og konferanser og en haug med afterwork med gjengen på kontoret.

 

Høres dette ut som noe du kan tenke deg å drive med? Nydelig, da må vi bare få høre fra deg! Og selv om stillingen har noen rammer og en relativt spesifikk tittel, er det alltid rom for å diskutere andre, utviklende ansvarsområder eller oppgaver dersom du ønsker det – siden du helt sikkert er sykt flink på noe som vi bare få din magiske touch på?

 

Send søknad og CV

 

Ønskede egenskaper og kvalifikasjoner

Helt til sist, sånne ting som arbeidsgivere alltid lister i stillingsannonser for å skille ut klinten fra hveten. Vi bruker det mest av SEO-grunner helt ærlig – vi mener, hvem vil vel ikke rangere høyt på Google med ord som ”effektiv og nøyaktig”, ”flink i engelsk” og ”teknisk kyndig”?

Må ha

Gode kommunikasjonsevner
Kan jobbe effektivt, og likevel nøyaktig
Gode norskkunnskaper, helst både muntlig og skriftlig (men svensk er en god nummer to)
Teknisk kyndig, altså kunne Office-pakken og andre standardprogrammer
Flink til å snakke og skrive på engelsk

Kjekt å ha

Tidligere erfaring fra bookingarbeid
Tidligere erfaring fra restaurantbransjen
Et ”adminhode”; evne til å organisere så vel sitt eget som andres arbeid
Høy arbeidskapasitet (en klisjé, vi vet – men vi mener det)
Talent for problemløsning

Virkelig wow å ha

Tidligere erfaring fra arbeid i Gastroplanner
Tidligere erfaring fra arbeid i WordPress
Tidligere erfaring fra arbeid i Tripletex

 

Du leser fortsatt, men har ikke sendt CV eller søknad enda? Send oss en epost nå, da vel! therese@cres.no gleder seg til å høre fra deg ❤︎

 

Hvem er Concept Restaurants?

Concept Restaurants er en gruppe restauranter innenfor det spanske og peruanske segmentet, med Delicatessen som det mest kjente konseptet. I tillegg har vi den peruanske tapasrestauranten Aymara under vår paraply, og en koselig cevichebar i Mathallen. Utover Oslo, har vi restauranter i Fredrikstad, Bodø og fra juni av; helt oppe i Tromsø. Vi er stadig på jakt etter nye, gode lokasjoner å servere tapas og god stemning – og flinke folk som kan smelte hjertene til våre gjester.