Julebord med juletapas

Delicatessen er en tapasbar med tre restauranter plassert i Oslo. Du finner oss på Aker Brygge, Majorstuen og Grünerløkka. Vi ønsker å skape et minneverdig julebord for bedrifter og vennegjenger i førjulstiden. Hva passer vel bedre, enn juletapas servert i restauranten vår, eller levert som catering? Tapas og småretter er perfekt å servere til større selskaper, hvor alle gjestene kan få en bit av alle de spennende smakene menyen vår har å tilby.

Tapasbar med smårettene til julebordet

Hos Delicatessen kan vi ta imot både store og små selskaper, basert på kapasiteten til restauranten du ønsker å holde julebordet. Tapas restaurantene våre varierer i størrelse, men de byr alle på en god atmosfære i koselige miljøer. Delicatessen Aker Brygge er vår største restaurant, hvor vi kan ta imot selskaper på inntil 70 personer. Ved ønske om skjerming fra resten av restauranten kan vi også tilby Chambre Séparée, med en satt tapasmeny for grupper på 25-28 personer. På Delicatessen Majorstuen har vi kapasitet på å ta imot grupper på inntil 20 personer, mens på Delicatessen Grünerløkka har vi en koselig og mer intim restaurant, hvor vi kan ta imot grupper på 8 personer eller mindre.

Catering med juletapas

Vi byr på en tapasmeny med et bredt utvalg spennende retter innen kjøtt, fisk, grønnsaker, oster, brød og snacks. Her finner du tradisjonelle tapasretter, samt kjente retter med en egen vri. Har dere allerede et lokale til julebordet, men mangler maten? Da kan vi tilby catering med egen meny for juletapas satt sammen av spennende retter, for minimum 10 personer.

Delicatessen står for årets julebord

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet, og restaurantene fyller seg opp fort. Ta med kollegene eller vennegjengen på et koselig julebord hos Delicatessen, eller bestill deilig juletapas fra cateringen vår til lokalene deres. For mer informasjon eller ønske om å booke inn julebordet hos oss, send oss en e-post til restauranten du ønsker å holde julebordet på; Aker Brygge, Grünerløkka eller Majorstuen. Velkommen skal dere være.