Tilbake til Delikatesser

Slide LeftSlide Right

UKENS
TAPAS

UKE

22

Svineside m. sortbønnepure, grillet eple, bok choi

Grønnsaker & Salater

Aspargesbønner i sitronolje

Grillet chevre, saltbakte rødbeter & glaserte hasselnøtter

”Kumato” tomatsalat, queso fresco & olivencrust

Pimientos de Padron

Tortilla de patatas, løk & chorizo

Patatas bravas, alioli & salsa brava

Friterte artisjokker, spice rémolulade

Fisk & skalldyr

Grillede argentinske villreker, safran & pimento mayo

Dampede blåskjell, purreløkkremsaus, sitronverbena

Grillet blekksprut og chorizo, quinoa salat, chipotle mayo, spirer

Kjøtt

Stekt chorizo

Albondigas i krydret tomatsaus

Lamme koteletter, yoghurt spuma, taboule

Bresert oksebryst, bok choy-koriander-reddik-cashewnøtter

Mini Burger, karamellisert løk, tomatrelish

Empanada, tomat & koriandersalsa

Iberico produkter fra Casalba

Serrano skinke 36 mnd

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Lomo Ibérico de Bellota

Salchichón Ibérico de Bellota

Fuet Ibérico de Bellota

Chorizo Ibérico de Bellota

Ibérico tallerken (Fuet, Chorizo, Lomo & Salchichón)

Oster

Manchego “Artequeso” 6 mnd

Manchego “Artequeso” 12 mnd

Spanske oster

Mont Enebro, Valdeon, Tou de til-lers

Snacks

Pan con tomate (grillet brød & tomat)

Croquetas

Brød & alioli

Marinerte oliven

Saltede mandler

Dessert

Rabarbra, chili crumble, jorbær & rabarbrasorbet

Crema Catalana, bringebærsorbet

Sjokolade fondant, vaniljeis

Ukens sorbet, Cava Torello Brut

.

Salater (ikke lørdager)

Andelårconfit, grillet chevre, salsa romesco

Vegetarsalat, artisjokker, bakt aubergine, piquillos

Sandwich (ikke lørdager)

Serranoskinke & manchego

Bistecca av grillet okseytrefilet, tomat, parmesan

Tapas til lunsj

Aspargesbønner i sitronolje

Grillet chevre, saltbakte rødbeter & glaserte hasselnøtter

”Kumato” tomatsalat, queso fresco & olivencrust

Pimientos de Padron

Patatas bravas, alioli & salsa brava

Tortilla de patatas, løk & chorizo

Friterte artisjokker, spice rémolulade

Grillede Argentinske villreker, safran & pimento mayo

Dampede blåskjell, purreløkkremsaus, sitronverbena

Stekt chorizo

Albondigas i krydret tomatsaus

Bresert oksebryst, bok choy-koriander-reddik-cashewnøtter

Empanada, tomat & koriandersalsa

Ukens Tapas

Serrano skinke “Casalba” 36 mnd

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Manchego “Artequeso” 6 mnd

Manchego “Artequeso” 12 mnd

Pan con tomate (grillet brød & tomat)

Croquetas

Brød & alioli

Marinerte oliven

Saltede mandler

.

Vi har også et kjellerkart som kan tilby noe av det beste man finner i Spania

Cava:

  • Torello Brut Reserva “Delicatessen”2011
  • Torello 225 Gran Reserva2010
  • Gramona Imperial2007
  • Maria Casanovas Brut Gran Reserva2011
  • Maria Casanovas Rose BrutNV
  • Gran Juve y Camps Gran Reserva 2008

Hvite viner

Rias Baixas:

  • Laxas2014
  • Goliardo a Telleria2012
  • Lagar de Costa2013

Penedes:

  • Jean Leon 30552014
  • Pardas Aspiriu2011

Rueda:

  • José Pariente2013
  • Ossian2011

Rioja:

  • Predicador Blanco2012

Navarra:

  • Chivite coleccion 125 Chardonnay2010

Røde viner

Rioja:

  • Predicador2012
  • Contador2009
  • Vina Ardanza 87,89
  • Macàn2009

Cadiz:

  • Taberner2008

Penedes:

  • Jean Leon Gran reserva ” La scala”2001
  • Raimonda2010

Ribera del Duero:

  • Monte Negro2010
  • Dominio de Pingus “PSI”2011
  • Malleolus De Sanchomartin2004

Castilla Y León:

  • Mauro2012

Priorat:

  • Genium Ecològic2008
  • Terroir Al Limit Vi de Poble2012

Valdeorra:

  • Joaquim Rebolledo Barrica 2012

Mallorca:

  • Anima Negre “Son Negre”2005

Bierzo:

  • Villa de Corullon2011
  • Tares P32008

Toro:

  • Pintia2009

Dessertvin:

  • Pansal de calas
  • Caligo
  • Pedro Ximenes Fernando De Castilla
.

GALLERI

BORDBESTILLING

Vi tar bordreservasjoner alle dager til lunsj og middag.
For selskap fra 10 personer og oppover – send oss en e-mail på akerbrygge@delicatessen.no.
Vi har eget chambre separee som egner seg for selskaper fra 25-30 personer.
Drop-in er mulig alle dager, da deler av resturanten alltid er forbeholdt dette.




FØLG DELICATESSEN AKER BRYGGE PÅ

facebook

JOBB HOS OSS

Kom innom eller send oss en mail

Gavekort_icon

GAVEKORT

Gled familie, venner og bekjente med en opplevelse på Delicatessen! Gavekortene kan benyttes i alle våre restauranter og fungerer som hel eller delbetaling.

KOKEBOK

Delicatessen Tapasbar & Rodrigo Belda har nå kommet ut med egen kokebok fulle av våre beste og mest kjente oppskrifter. Den kan kjøpes her hos oss, eller i en bokhandel nær deg.

Kokebok_icon

ÅPNINGSTIDER

  • DAGKJØKKENRESTAURANT
  • Mandag 11.00 – 22.0011.00 – 23.00
  • Tirsdag 11.00 – 23.0011.00 – 24.00
  • Onsdag 11.00 – 23.0011.00 – 24.00

  • Torsdag 11.00 – 23.0011.00 – 01.00
  • Fredag 11.00 – 23.0011.00 – 01.00
  • Lørdag 12.00 – 23.0012.00 – 01.00
  • Søndag 12.00 – 22.0012.00 – 23.00
  • Vi holder åpent fra 12.00-23.00 hver dag i hele Juli til og med 7.August
  • God Sommer!
  •