Tilbake til Delikatesser

Slide LeftSlide Right

UKENS
TAPAS

UKE

32

Geitkilling, paellaris & koriander

Grønnsaker & Salater

Aspargesbønner i sitronolje

Grillet chevre, saltbakte rødbeter & glaserte hasselnøtter

”Kumato” tomatsalat, tapenade, ramsløk & chevrecrumble

Pimientos de Padron

Patatas bravas, alioli & salsa brava

Tortilla de patatas, serranoskinke, løk & trøffelmajones

Friterte artisjokker, romescosaus

Fisk & skalldyr

Chili og hvitløksmarinerte scampi

Dampede blåskjell i Cava, chorizo, druer & safran

Kveite a la plancha, asparges, mynte & hjerteskjell

Kamskjell, eplepure & morcilla

Kjøtt

Stekt chorizo

Albondigas

Grillet indrefilet, asparges, chili & karamellsaus

Pluma iberica, østersopp, pistasjdressing

Grillet lammecarré, fennikel, ramsløk, ruccola

Hjemmelagde pølser, trøffel, serranoskinke & potet

Andelårconfit, “Pintxo”, chipotle bbq saus

Empanada, tomat & koriandersalsa

Iberico produkter fra Casalba

Serrano skinke 36 mnd

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Lomo Ibérico de Bellota

Salchichón Ibérico de Bellota

Fuet Ibérico de Bellota

Chorizo Ibérico de Bellota

Ibérico tallerken (Fuet, Chorizo, Lomo & Salchichón)

Oster

Manchego “Artequeso” 6 mnd

Manchego “Artequeso” 12 mnd

Spanske oster

Mont Enebro, Valdeon, Tou de til-lers

Snacks

Pan con tomate (grillet brød & tomat)

Croquetas (chorizo & queso valdeon, bacalao & ramsløk)

Brød & alioli

Marinerte oliven

Saltede mandler

Dessert

Crema Catalana, bringebærsorbet

Sjokoladefondant, vaniljeis

Ukens sorbet, Cava Torello Brut

Marengs “Eton Mess” pasjonsfrukt & vaniljekrem

.

Tapas til lunsj

Aspargesbønner i sitronolje

Grillet chevre, saltbakte rødbeter & glaserte hasselnøtter

”Kumato” tomatsalat, tapenade, ramsløk & chevrecrumble

Pimientos de Padron

Patatas bravas, alioli & salsa brava

Tortilla de patatas, serranoskinke, løk & trøffelmajones

Friterte artisjokker, romescosaus

Chili og hvitløksmarinerte scampi

Dampede blåskjell i Cava, chorizo, druer & safran

Bacalao “Griraldo” carpaccio

Stekt chorizo

Albóndigas

Grillet okse indrefilet, chili & karamellsaus

Hjemmelagde pølser, trøffel, serranoskinke & potet

Empanada, tomat & koriandersalsa

Mc “Deli” Miniburger av Wagyu, tomat & chilisyltetøy

Serrano skinke “Casalba” 36 mnd

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Jamón Ibérico de Bellota 48 mnd ( Pata Negra)

Manchego “Artequeso” 6 mnd

Manchego “Artequeso” 12 mnd

Pan con tomate (grillet brød & tomat)

Croquetas (chorizo & queso valdeon, bacalao & ramsløk)

Brød & alioli

Marinerte oliven

Saltede mandler

.

Vi har også et kjellerkart som kan tilby noe av det beste man finner i Spania

Cava:

  • Torello Brut Reserva “Delicatessen” Glass
  • Torello 225 Gran Reserva2008
  • Gran Torello Brut Nature Gran Reserva2006
  • Gramona Celler Batlle2002
  • Sumarroca “Nuria” 2008
  • Maria Casanovas Brut Gran Reserva2009
  • Maria Casanovas Rose Brut Nature2008Glass
  • Gran Juve y Camps Gran Reserva 2008

Hvite viner

Rias Baixas:

  • Laxas2012Glass
  • Leirana2012
  • Lagar de Costa2011

Penedes:

  • Macizo2010
  • Pardas Aspiriu2019

Rueda:

  • José Pariente2012Glass
  • Ossian2011

Rioja:

  • Predicador Blanco2011

Navarra:

  • Chivite125 Chardonnay2012

Røde viner

Rioja:

  • Predicador2010Glass
  • Predicador “Django”2011
  • La Cueva de Contador2009Glass
  • Pujanza Norte2007

Cadiz:

  • Taberner2006

Penedes:

  • Pardas Negre Franc2011
  • Raimonda2007Glass

Ribera del Duero:

  • Monte Negro2005
  • Dominio de Pingus “PSI”2010
  • Alion2009

Castilla Y León:

  • Mauro2010

Priorat:

  • Genium Ecològic2007
  • Terroir Al Limit Vi de Poble2008

Valdeorra:

  • Joaquim Rebolledo Barrica 2010

Tierra de León:

  • Pricum Tinto2007Glass

Bierzo:

  • Dominio de Tardes2009Glass
  • Verdes Matas2011

Toro:

  • Pintia2008Glass

Dessertvin:

  • Pansal de calas
  • Caligo
  • Pedro Ximenes Fernando De Castilla
.

GALLERI

BORDBESTILLING

Vi reserverer bord mandag til lørdag mellom kl. 11.00 – 17.00. Etter kl 17.00 mandag – lørdag tar vi kun imot reservasjoner for selskaper fra 10 personer og oppover. Søndager tar vi reservasjoner hele dagen.
Utover det er det kun drop-in. Ønsker dere bord etter Kl. 17.00 blir det venteliste om restauranten er full. I ventetiden kan man ta seg noe godt å drikke i baren eller velge å spise der.
Vi har et Chambre separeé som egner seg for selskaper fra 25-30 personer. Til lunsj kan dette være et godt møtevalg for grupper under 25 personer.
For reservasjoner over 10 personer – send oss en email på akerbrygge@delicatessen.no




NAVN

ANTALL


E-POST

TELEPHONE

DATO


/

KLOKKESLETT


/

FØLG DELICATESSEN AKER BRYGGE PÅ

facebook

JOBB HOS OSS

Kom innom eller send oss en mail

Gavekort_icon

GAVEKORT

Gled familie, venner og bekjente med en opplevelse på Delicatessen! Gavekortene kan benyttes i alle våre restauranter og fungerer som hel eller delbetaling. Ved kjøp av gavekort send oss en e-mail eller ring oss så gjør vi den klar for avhenting.

KOKEBOK

Delicatessen Tapasbar & Rodrigo Belda har nå kommet ut med egen kokebok fulle av våre beste og mest kjente oppskrifter. Den kan kjøpes her hos oss, eller i en bokhandel nær deg.

Kokebok_icon

ÅPNINGSTIDER

  • DAGKJØKKENRESTAURANT
  • Mandag 11.00 – 22.0011.00 – 23.00
  • Tirsdag 11.00 – 23.0011.00 – 24.00
  • Onsdag 11.00 – 23.0011.00 – 24.00

  • Torsdag 11.00 – 23.0011.00 – 01.00
  • Fredag 11.00 – 23.0011.00 – 01.00
  • Lørdag 12.00 – 23.0012.00 – 01.00
  • Søndag 12.00 – 22.0012.00 – 23.00
  •